Külföldön élve megkeresne a testvéred lánya. A testvéreddel "ezer éve" nem beszélsz, a lány már nagykamasz, sosem láttad. Hogy-hogy nem, pont karácsony előtt nem sokkal keres meg, hogy szeretne megismerni. Gondolnád-e, hogy csak a pénzre, ajándékra utazik a kicsike?
Nem gondolnám,lehet most sikerült megtalálnia.Kiváncsi ki lehet ez a smucig nagynéni vagy nagybácsi:))
2016. dec. 8. 16:24
2/16 Szimeon válasza:
Gyanús. Mindenesetre szerény ajándékkal lepd meg. És panaszkodj neki, hogy milyen nehéz a sorsod. Esetleg kérj tőle kölcsön. Nézzük meg mit reagál.
2016. dec. 8. 16:29
3/16 anonim válasza:
Hát engem meglepne, mert pont ünnepek előtt nem a legjobb egy váratlan vendég még akkor sem ha rokon. Egy ebédre szívesen látnám, de lehet nem örülnék neki ha kibökné, hogy nincs hol aludnia.
2016. dec. 8. 16:32
4/16 anonim válasza:
lehet, hogy kíváncsi. halott rólad mindenfélét, a saját családját megismerte, és ha nem beszéltek kíváncsi a másik oldalra is. kamaszkorban ez tök természetes.
2016. dec. 8. 16:36
5/16 anonim válasza:
Te vagy az aki keresi az Ausztriában élő nénikéjét?
Hát őszintén kicsit gyanús...
2016. dec. 8. 17:11
6/16 anonim válasza:
Az ilyen rokonlátogatásokat inkább akkor csináld amikor nincsenek ünnepek. Sokan nem kérnek a váratlan vendégekből. AZ is lehet, hogy otthon sincsenek. Ne ünnepekre tervezd azt, hogy meglátogatod a sosem látott rokonaidat.
2016. dec. 8. 17:17
7/16 anonim válasza:
miből gondolod,hogy csak a pénzed kéne neki? őszintén kérdezem. a testvéreddel ezer éve nem beszéltél és a lányát sem ismered. akkor miből feltételezed,hogy azért keresett fel neki,mert kell neki valami?
lehet szeretne megismerni,esetleg kibékíteni az anyjával.
de ha ilyen primitív vagy,szerintem ne is válaszolj nekik,kár lenne.
2016. dec. 8. 17:21
8/16 anonim válasza:
Azt gondolnám, épp most vágták ki otthonról, mint hasas macskát szarni. Nem minden függ össze a naptári ünnepekkel.
2016. dec. 8. 17:23
9/16 anonim válasza:
Én nem úgy állok az emberekhez úgy általában, hogy biztosan rosszat akarnak vagy akarnak valamit, amíg nem derül ki, hogy igen. Nem vagyok naiv és véletlenül sem hagyom magam kihasználni, de nem vagyok paranoid sem. Szóval nem, nem gondolnék ilyesmire.
2016. dec. 8. 17:26
10/16 anonim válasza:
Nem lenne gyanús.
A kamaszok keresik önmagukat, a helyüket a világban, ennek egy módja hogy megismerik a családjukat. Főleg ha nincs kapcsolat, mindenféle családi titkokat képzelnek bele :-)
Beszélgetnék vele, de a karácsonyba idén még biztos nem vonnám be, így ajándékot sem kapna.
Mondjuk számomra a "megkeresne" azt jelenti hogy felhív, ír levelet, bejelöl FB-on stb. Nem azt, hogy megjelenik az ajtómban. Az tényleg furcsa lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!