Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Haza járás mennyisége a...

Intresting kérdése:

Haza járás mennyisége a szülőkhöz? Konkrétum lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

28 éves férfi vagyok a párom 25 éves nő és van egy 10 hónapos kisfiunk. A problémám a következő.

Budapesten élünk én Pest Megyei vagyok ő Pedig Debreceni.

Rengeteget dolgozom hogy mindent megtudjak nekik adni amit szeretnének,mellette besegítek ha kell a háztartásba és a gyerek körüli dolgokban is. Napi szinten maximum 2 órát ha együtt töltünk mert reggel amikor elmegyek még alszanak amikor pedig haza érek már törpi altatása zajlik,illetve a telefonja nyomkodása. Hétvégente sajnos mostanában nem tudtam itthon lenni a munka miatt,ezért rettenetesen hiányoznak. Rosszul esik hogy amúgy is kevés időt töltünk együtt és ezenfelül

havonta haza jár Debrecenbe a kisfiunkkal 1-1.5 hétre.

Állítása szerint nem tölt otthon sok időt. Legutóbbi konfliktusunk cirka 1 hónapja volt amikor 2.5 hónapból 1hónapot otthon töltött. Egyébként sem sokat beszélünk de a Debrecenben töltött ideje alatt én nem zavar tehát keres amikor eszébe jutok, ez általában max napi 1-1.5óra kommunikációt jelent.

Segítségeteket kérném hogy velem van a gond vagy ez mások szerint sem normális?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

#kapcsolat #szülő #Haza járás
2016. okt. 30. 12:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

Ez nem normális. Már az sem, hogy amikor hazaérsz munkából, akkor is telefonnyomkodás megy, nem veled foglalkozik.

Az meg egyszerűen megengedhetetlen, hogy ilyen hosszú időkre lelép anyucihoz.

Én a második eset után biztos közöltem volna vele, hogy a legközelebbinél ne is jöjjön vissza. A gyerkeet meg elperelném.

Mindenesetre beszélj vele, ez nem állapot.

2016. okt. 30. 12:39
 2/25 anonim ***** válasza:
83%
Első véleményét osztom,ez nem normális.Ultimátumot kell adni.
2016. okt. 30. 12:45
 3/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem, az a nem normális, hogy annyi jut belőled a családnak, hogy semennyi.

Teljesen érthető, ha néha emberek között akar lenni, ha már te nem vagy a családja, hát hazamegy oda, ahol beszélnek vele... a telefonját nyomkodja? Sajnos neki az a társasága...

2016. okt. 30. 12:49
 4/25 A kérdező kommentje:
#3 válaszoló! Igen valamennyire én is osztom a véleményed hogy egyedül érzi magát és meg is értem,viszont én is egyedül érzem magam nélkülük. Illetve hogy havi szinten 300-500.000 legyen menni kell...
2016. okt. 30. 13:03
 5/25 anonim ***** válasza:
85%

Dehogy normális. Az én szüleim is másik városban laknak. 4 éves a gyerekünk, de soha nem mentem vele a szüleimhez a férjem nélkül. Általában olyankorra időzítjük a hazalátogatást, amikor több napos hétvége/ünnep van és mindig hármasban megyünk. A férjem biztos nem engedte volna, hogy hetekre elvigyem tőle a pár hónapos gyerekét, de az én fejemben sem fordult meg.

(Természetesen attól hogy mi így élünk, még el tudok olyat képzelni, hogy 2-3 napra elmennek nélküled, vagy amikor már nagyobb a gyerek akár szülők nélkül 1-2 hétre, de ez ami most van számomra elfogadhatatlan lenne.)

2016. okt. 30. 13:04
 6/25 anonim ***** válasza:
66%
Túl sok időt tölt otthon a szüleinél, ez biztos. De te biztosan nem szoktad nyomkodni a telefonod, miután hazaérsz vagy mást csinálni? Mert én pl. már inkább azért nyomkodom, mert a párom úgyis mást csinál, mint, hogy velem beszélgessen, szóval kettőn áll a vásár. Az is lehet, h ennyire unatkozik és amiatt járkál haza. Neked is el kellene gondolkodni, h hogyan tudsz több szabadidőt szerezni, nemcsak a pénz számít.
2016. okt. 30. 13:11
 7/25 anonim ***** válasza:
19%

Na ne mondd már, hogy a több százezres fizetésed mellett nem lehet kivenni egy kis szabadságot, jót tenne nektek! Újra visszatalálnátok egymáshoz.

Sok programot

2016. okt. 30. 13:16
 8/25 A kérdező kommentje:
#5 válaszoló! Próbálok minden szabad időmet rájuk fordítani,de nem alkalmazott vagyok egy céget vezetek ahol több ember megélhetésére is tekintettel kell lennem. Nem csak felhajtani kell a munkát hanem elvégezni is. Amikor haza érek általában megvacsorázom lezuhanyzom és próbálnék vele beszélgetni,szeretetet és odafigyelést adni és kapni.Illetve sajnos előfordul olyan is hogy már nem nagyon van energiám és elalszom. Nem igazán vagyok telefon nyomkodós típus főként ha vele beszélek napközben. Illetve hogy teljes legyen az igazság tökéletesen elégedett vagyok vele minden másban ugyanis a háztartást szépen és odafigyelve vezeti a fiunkal sokat foglalkozik és türelmes. Pontosan ezért hiányoznak annyira mert tudom hogy milyenek és mennyire szeretem őket. :(
2016. okt. 30. 13:19
 9/25 anonim ***** válasza:
37%
Neked van kapcsolatod másokkal? Lehet neked sem ártana egy kis másfajta inger.
2016. okt. 30. 13:20
 10/25 A kérdező kommentje:
#8 válaszoló! Sajnos a barátaimra elég ritkán jut időm. többnyire munka kapcsolatok a megrendelőkkel és munkatársakkal. Ami szabad időm van azt pedig inkább rájuk fordítom! :)
2016. okt. 30. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!