Haza járás mennyisége a szülőkhöz? Konkrétum lent.
Sziasztok.
28 éves férfi vagyok a párom 25 éves nő és van egy 10 hónapos kisfiunk. A problémám a következő.
Budapesten élünk én Pest Megyei vagyok ő Pedig Debreceni.
Rengeteget dolgozom hogy mindent megtudjak nekik adni amit szeretnének,mellette besegítek ha kell a háztartásba és a gyerek körüli dolgokban is. Napi szinten maximum 2 órát ha együtt töltünk mert reggel amikor elmegyek még alszanak amikor pedig haza érek már törpi altatása zajlik,illetve a telefonja nyomkodása. Hétvégente sajnos mostanában nem tudtam itthon lenni a munka miatt,ezért rettenetesen hiányoznak. Rosszul esik hogy amúgy is kevés időt töltünk együtt és ezenfelül
havonta haza jár Debrecenbe a kisfiunkkal 1-1.5 hétre.
Állítása szerint nem tölt otthon sok időt. Legutóbbi konfliktusunk cirka 1 hónapja volt amikor 2.5 hónapból 1hónapot otthon töltött. Egyébként sem sokat beszélünk de a Debrecenben töltött ideje alatt én nem zavar tehát keres amikor eszébe jutok, ez általában max napi 1-1.5óra kommunikációt jelent.
Segítségeteket kérném hogy velem van a gond vagy ez mások szerint sem normális?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Te olyan lehetsz, mint a férjem a leírásod alapján. Tudom, hogy szeret engem, mondja is, de egy idő után, ha nincsenek tettek, baromira nem tud érdekelni, egyébként az sem, hogy ez, vagy az van a cégnél. A megértésnek is van egy határa. Tudom, hogy kell a pénz, tudom, hogy kell az edzés, tudom, hogy néha (a mi esetünkben tényleg ritkán) a barátaival, családjával is találkoznia kell, de ha rám napi 10 perce sem marad, akkor bocs, de nem fog érdekelni a duma. Párkapcsolatban, házasságban azért vagyunk, mert egy másik emberrel szeretnénk együtt lenni, nem kötelező mindenkinek így élni, lehet egyedül is. A feleséged valószínűleg már túlságosan haragszik rád, az állandó mellőzésed miatt (oké, megvan az esélye, hogy a saját tapasztalatomból indulok ki). Könnyen lehet, hogy ezért nyomkodja a telefont, mert már feladta, hogy veled érdemi kapcsolatot tudjon fenntartani, ráadásul 2 hónapból 1-et otthon van! Ha nem változtatsz, nem változtattok, akkor egy nap már csak a válóperes papírokat fogod megkapni, lehet, hogy érdemes lenne, mondjuk délután 4-kor letenni a munkát és hazamenni, nem elvállalni minden megrendelést és a családoddal tölteni az időt és hétvégén nem dolgozni!
"Napi szinten maximum 2 órát ha együtt töltünk" Ha 4-kor hazamennél, akkor éjfélig 8 órát tudnátok együtt tölteni.
Szerinted mi a furcsa abban, hogy nem egy üres lakásban akar ülni a fiatokkal, nulla felnőtt társaság nélkül, hanem inkább hazamegy a szüleihez? Csak 25 éves, gondolom nem erre számított.
Köszönöm hogy vetted a fáradtságot és át gondoltad. :) A sexel nincs gond amikor együtt vagyunk imádjuk egymást. A baby felvigyázás a problémás ugyanis anyukáján kívül másra nem akarja bízni. Én is kérleltem sokat hogy menjünk moziba szórakozni, szoktunk járni sétálni babóval amikor tehetem együtt járunk vásárolni is. A telefonra pedig kértem már többször de mindig engem tol le hogy amíg szoptatja a gyereket és altatja mi mást csináljon..
Sajnos nálunk most van ez az időszak amikor ha tetszik ha nem ahoz hogy az elvárt ütemben haladjunk muszáj vagyok megszakadni.. Ami nem bánt mert értük csinálom. :)
Én is kérleltem sokat hogy menjünk moziba szórakozni, szoktunk járni sétálni babóval amikor tehetem együtt járunk vásárolni is.
Mikor, ha elmondásod szt otthon se vagy?
Nos, képzeld csak magad a helyébe. Reggeltől estig, hétfőtől péntekig.
Nem minden a pénz! Egyszer csak azon kapod magad, hogy van pénzed, és volt feleséged, és vasárnaponként láthatod csak a gyereked. Ezt akarod?
Mintha csak a mi esetünket írtad volna le. Én napi 1,5-2 órát tartózkodtam otthon. A feleségem már a végefelé ugyan így viselkedett, mint a tiéd. Nyomkodta a telefont, tabletet, alig beszélgettünk, én sokszor bealudtam. Először csak mondogatta, hogy el fog válni, nem hittem neki, aztán egy nap mikor hazaértem, hazaköltözött a gyerekkel együtt.
Akkor döbbentem rá, hogy változtatnom kell, ha nem akarom őket elveszíteni.
A feleséged nincs emberek között, érthető, ha társaságra vágyik, egy idő után máshol fogja keresni, ha tőled nem kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!