Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti szégyellnétek ha az egyik...

Ti szégyellnétek ha az egyik családtagotok börtönben ülne kábítószer kereskedelem miatt?

Figyelt kérdés

2016. okt. 9. 10:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
igen. legalábbis nem dicsekednék vele.
2016. okt. 14. 19:49
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit se újságolj el senkinek, ami a MAGASSÁGOS SZENT ÉS KIKEZDHETETLEN NAGY MINDENKI ÁLTAL ELFOGADHATÓ ÁTLAG-tól eltér.

Szóval, én nem híresztelném, meg egy csomó minden mást se. Az emberek hülyék.

2016. okt. 14. 20:34
 23/26 hayasa válasza:
Büszke lennék rá.
2016. okt. 17. 13:11
 24/26 anonim válasza:
Én nem szégyellném. Nekem miért kéne? Főleg ha nincs is semmi közöm a dologhoz?
2016. okt. 20. 16:57
 25/26 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miről van szó. mert ha marihuána, akkor nem, mert azt előbb-utóbb úgyis legalizálni fogják. Meg az számít, hogy pontosan hogyan. Mert lehet, hogy csak a lakását használták, és nem ő árulta.

De mindentől függetlenül látogatnám, megpróbálnék segíteni. Ha nem bánná, persze.

2016. okt. 29. 01:33
 26/26 anonim válasza:

Én egyáltalán nem szégyellném, mert egyrészt nem én vagyok ő, nekem semmi közöm ahhoz hogy egy családtagom mit csinál.

Másrészt a kábítószer semmivel sem rosszabb mint az alkohol vagy a sima cigaretta, sőt, heti egy szál füves cigi még jót is tesz az egészségnek, pont úgy mint napi 1 pohár bor stb. Sohasem az eszközzel ( jelen esetben a kábítószerrel ) van a baj, hanem a felhasználóval, aki nem tud mértéket tartani és függővé válik.

Így szerintem a kábítószer kereskedelem nem bűntett, valakinek muszáj ezt is csinálni, ha már olyan világot élünk hogy a marihuánát üldözik mintha az ördög alkotása lenne, ellenben rendes cigit még egy 12 éves is könnyedén tud venni, mert a trafikok 90%-a kiadja...

Az meg nem az ő hibája, hogy valaki a vevők közül nem tud mértéket tartani és elcseszi az életét.

2016. nov. 4. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!