Nem szegyellnem mert az ilyenre tobbe nem tekintenek csaladtagkent...
2016. okt. 9. 13:57
12/26 anonim válasza:
nem ült végül,"csak" felfuggesztettet kapott,de őszintén szolva en nem szegyenlem,hanem büszke vagyok rá,es örülök,hogy igy alakult...nem azért,amit tett...hanem azert,mert ez kellett ahhoz,hogy megmentse az életét,letegye a heroint es tiszta lappal(mar amennyire lehet) tudjon kezdeni egy uj eletet....ez szerintem nem szegyellnivalo..
Amíg pedig a buntetes lebegett felette ,akkor sem szégyelltem,hanem aggodtam érte(unokatestverem)
2016. okt. 9. 14:18
13/26 anonim válasza:
Nem szégyellném. Ha erőszakoló, vagy gyilkos, de még ha "csak" betörő lenne a családomban, azt nagyon-nagyon szégyellném, de hogy valaki olyat árult, amit önként vettek tőle... lelkük rajta. Ennyi erővel a kocsmárosok is szégyenkezzenek, mennyi alkoholista családja romba dőlése szárad a lelkükön.
2016. okt. 9. 16:38
14/26 anonim válasza:
Hát nem dicsekednék vele.
2016. okt. 9. 17:27
15/26 anonim válasza:
El is menekülnék abból a családból...
2016. okt. 10. 09:24
16/26 anonim válasza:
Nem én csináltam, nekem mi szégyellnivalóm volna ezen?
2016. okt. 11. 11:38
17/26 anonim válasza:
Nem szégyellném, mert egyszerűen kitörölném a fejemből az ismeretséget. Idegen ember lenne számomra.
2016. okt. 11. 17:43
18/26 gyilki válasza:
Nem.
2016. okt. 14. 08:33
19/26 Rippiplayer válasza:
Nem a te hibád.
2016. okt. 14. 13:22
20/26 anonim válasza:
akkor se szégyelld majd, amikor visszaszokik a heroinra és önkívületi mámorban fetreng a saját mocskában, esetleg valami szennyezett anyag miatt pucérra vetkőzve toporzékol végig az utcán.
Légy büszke arra a dílerre, aki újra anyagot adott a kezébe, hiszen az is csak egy olyan kábszerkereskedő, mit a mostani büszkeséged tárgya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!