Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm fel van háborodva...

Sógornőm fel van háborodva amiért elköl tözunk tőlük. Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 5 évet éltem a ferjem családjával de megelégedtem az állandó vitákon es ugy döntöttünk,hogy kijövünk

Külföldre dolgozni,hogy külön lakásuk legyen. A férjemet nem hajlandó kifizetni Sógornőm a családi házból,de még igy se vagyunk jok neki,hogy mi elköltözunk es a férjem nem követeli a részét,de meg a bútorainkat is hagyuk ott neki.A ferjem csak akkor testvére amikor a pénzt lássa benne,és én ezt már nem tudom tolerálni. Ki lett kötve előre,hogy úgy költözünk el,hogy előtte megcsinaljuk a tetőt és majd ő el éldegel benne, a bútoraink maradjanak csak ott mert ugyebár nekünk telik más bútora,ha már új lakásra telik. A ferjem pedig nem hajlandó követelni a részét a családi házból mert hát hogy jön az ki hogy a testvérét bíróságra cipeli,mit fognak mondani a szomszédok? A helyet had nyomorodjak én meg a kétkezi munkától itt külföldön. Sokan azt hiszik,hogy ha már külföldön dolgozik valaki akkor az már gazdag,pedig sokszor sírva mentem be dolgozni a fáradtságtol. Szerintetek el lehet ezt tűrni a Sógornőmtől,hogy igy zsaroljon minket?

2016. szept. 23. 09:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
A héten már volt egy ilyen kérdésed, szerintem te kavarsz a családban.
2016. szept. 24. 10:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Semmi köze senkinek,hogy en hanyszor teszek fel kérdéseket. Pont!
2016. szept. 25. 02:11
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

11-es vagyok, megkaptam a privát üzenetedet is. Azt javaslom, keress fel egy ideggyógyászt.

Szerencsétlen sógornőd, csak most értem igazán mit kell tőled elviselnie.

2016. szept. 25. 08:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Téged meg gyakrabban dug.jon meg valaki,hogy ne unatkozva azt bámulni,hogy ki hányszor tesz fel egy kérdést.
2016. szept. 26. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!