Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nektek is van olyan rokonotok...

Nektek is van olyan rokonotok aki mindig eladosodik aztan nektek kell segiteni rajta? Hogy viselitek el?

Figyelt kérdés
nekem van. csaladja van gyerekeik de mivel nem tudnak banni a penzel elszorjak a fizetest harom nap alatt igy mindig eladosodnak vagy a szamlakal vagy hitelt vesznek fel aztan persze jonnek ide keregetni. en meg ha nem segitek en leszek a szar szemet ember meg szegeny gyerekek erdekeben segiteni kell mondjuk gyerekeket azokat sajnalom is de a szuloket egyaltalan nem azok megerdemelnek h az utcan kossenek ki. es akkor en a nehezen osszekeresett felretett penzemen segitek es igy nekem sose lesz semmim az eletben ha igy haladunk. ilyen embereket hogy lehet elviselni? egyszer elkoltoznek jo messzire az kiraly lenne es ha meg nem segitenek akkor a csalad engem szidna 21f

2016. szept. 8. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nehogy adj már neki pénzt :O semmi értelme hisz eddig sem bánt jól a pénzzel és a gyerekeket is magasról tojnám le. TE szülted őket a semmire, te nem bánsz a pénzzel az ő kárukra?Nem? akkor ne adj nekik semmit és az se érdekeljen mit mond rólad.
2016. szept. 8. 11:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Anyám semmirekellő két bátyja.

Elvárják ők(két bátyja) támogassák(pénzzel ,kajával,ruhával..stb) mert jaj milyen szegények,jaj nem tehetnek róla ilyen életük van...stb

2016. szept. 8. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:

nehogy már neked kelljen őket eltartani 21 évesen. foglalkozz csak a saját életeddel,saját jövőddel. ha teszem azt van felesleges pénzed,akkor tedd félre magadnak. ne másnak adogasd oda,mert akkor sosem jutsz sokkal előrébb.

a kedves rokon meg oldja meg. én csakis tanáccsal segítenék , nem pénzzel. ha kölcsön kér,akkor mondd el neki,hogy te hogyan osztod be a pénzed, te miért nem veszel hitelt és miért nem kéregetsz kölcsön.hátha eljut az üzenet.és ha nem is rögtön, de hosszabb távon hátha segít egy kicsit.

bár az ilyen emberek sajnos ritkán változnak.de ez nem a te felelősséged. én biztos nem adnék egy forintot sem. ha a család emiatt megsértődik rád,akkor annyit értek. normális emberek tudják,hogy nem a te feladatod eltartani másokat, főleg nem ilyen fiatalon. oldják meg.

2016. szept. 8. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. De ha lenne is, egy vasat sem kapna tőlem, úgyhogy hamar leszokna rólam.

Aki pedig ezt nehezményezné a családban, azzal (miután üvöltve kiosztanám) nem tartanám tovább a rokonságot.

2016. szept. 8. 12:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen rokonom, de én elvből csak kölcsön adok pénzt bárkinek, örökbe nem. Ha egyszer adtam, addig nem adok újra, amíg azt vissza nem adta. Tehát ha lenne is ilyen rokonom, egyszer kapna tőlem segítséget azzal a kikötéssel, hogy vissza kell fizetnie, de nyilván nem fizetné vissza, tehát legközelebb már nem adnék neki.
2016. szept. 8. 16:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Kozold vele, hogy ez az utolso hogy segitesz mikor lehkozelebb kernek es mondjad h mar a te penzed is rajuk megy el amit felre tettel es nemfogsz tudni tobbszor segiteni es ha legkozelebb mennek mondjad, hogy nincs amibol segits. Elobb utobb megtanuljak majd beosztani ehenhalni nem fognak.
2016. szept. 22. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!