Családon belüli irigység, mással is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Az anyukám testvére azóta gúnyosan beszél velem, mióta felvettek az egyetemre. A fiával egyszerre felvételiztünk, ő be sem adta sehová, mert annyira rosszak az eredményei.
Még én végigtanultam a végzős évemet, az ő gyereke egyik kocsmából a másikba ment, pedig előtte is ugyanúgy ott lett volna a lehetőség, mégsem élt vele.
Nem lehet velük értelmesen kommunikálni,mert minden mondatukkal megsérteni próbálnak.
Hogyan lehet ezt kezelni? Én soha nem ártottam nekik, és ha beszólnak, akkor sem "támadok" vissza, hiszen egy család lennénk...
2016. szept. 1. 12:04
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igyekszem megfogadni a tanácsokat!:)
2016. szept. 1. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!