Kivel tudnám megbeszélni?
Ingyenes segítséget keresek aki a problémáimon valóban tud segíteni.
Örökséggel kapcsolatos kérdésekre szeretnék megoldást találni, illetve
a rokonok ellenem fordultak és ki akarnak túrni az örökségemből. A mindennapjaimat szó szerint pokollá teszik.
MINDENT megtesznek. Különböző mocskos eszközöket használnak erre.
Az ingyenes jogi tanácsadók semmit nem érnek, drága ügyvédre nem telik.
Anyámat, a barátokat ellenem fordítja.
Segítség kell!
A 15.000ft-os ügyvédről mi a véleményed? És helyileg hol van?
Aki ért az örökösödéshez az kérem privátban jelezze és személyes találkozásnál szívesen elmondanám a történteket, mert így nagyon hosszú lenne.
Nekünk egy nagyon erős tapasztalt, ravasz ügyvédre van szükségünk, aki ismeri a kiskapukat, hogy megkapjam ami a szüleim után igazságosan jár nekem, semmi többet.
Sajnos családon belül a testvéreim hozzám betörtek, többször megloptak, csaláson, okirat hamisításon vannak túl. Anyám kérésére egészségi állapotára való tekintettel nem tettem feljelentéseket, ezentúl a rám eső rész is kell nekik. Sőt az egyik testvérem Anyám örökségét a tudta nélkül felvásárolta, Anyámat kijátszotta. Megfenyegettek, hogy Anyám végrendeletét halála után megtámadják, engem kisemmiznek.
A végrendeletet pontosítani kéne, mert amit a másik testvérem örökségbe kapott ajándékozási szerződés van feltüntetve, ami jogilag azt jelenti, hogy örökséget nem kapott. Anyám a hányadokat sem értve írta alá a végrendeletet. Elmondása szerint nem értette mit mondott az ügyvéd úgy írta alá. Túl van 2 szívinfarktuson. Hiába mondjuk, hogy még életében tegye helyre a végrendeletet, mert nagy bajban vagyunk. Anyám mélyen vallásos, azt hangoztatja, hogy minket majd a Szentlélek megsegít, lesz ahogy lesz, Őt ez az egész nem érdekli.
Nagy bajban vagyunk!!!!
Köszönök minden segítséget!
1. Te soha ne legyél olyan, mint a rokonaid! Ilyen szemét rokonokat senkinek se kívánnék! Hihetetlen, hogy a saját rokonaid így képeske bánni veled/veletek!
Én kinyírtam volna azokat a helyedben, akik megloptak!
2. Ne hagyd, hogy ezt tegyék. Irtózatos nagy igazságtalanság! Én a helyedben kő keményen beszámolnék nekik a véleményemről. Utána pedig még 50 év múlva sem tartanám velük a kapcsolatot! Örökre meg kell szabadulni az ilyenektől! Még az unokájukkal se állj szóba! Az ilyen gonosz kegyetlen emberek, mint a rokonaid, még azt a pénzt sem érdemlik meg, ami most van nekik!
És van egy Ügyvédbróker nevű hely, ahol fel lehet írni, hogy mi a problémád, és arra 5 ügyvéd elmondja véleményét, hogy szerinte mit kell vagy mit lehet csinálni, és kiválaszthatod, hogy melyikkel akarsz beszélni.
Nem próbáltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!