Ti szoktatok nyaralásból "ajándékot/emléket" hozni felnőtt családtagaitoknak?
Az történt, hogy nyaralunk,ès Anyám írt egy SMS-t, hogy mindenképp vegyünk valamit sógornőmnek, mert tavaly is milyen rosszul esett neki, hogy a nászútról nem hoztunk neki semmit...
Azóta csak lesek ki a fejemből, mert nem értem, mièrt kellene nekem a nyaralásról, pláne a nászútról ajándékot hozni? Meg emléket? Hát mit akar ö az én nyaralásomra emlékezni?!?
Persze szoktunk hozni, általában helyi jellegzetességet, italt, kaja, füszerek, kagyló, ilyesmiket, gyerekeknek 1-1 apróság,de magunknak se vásárolok pl hütömágnest meg ilyen biszbaszokat.
Mi mindig hozunk. Nálunk szokás.
Hűtőmágnes, képeslap, édesség, helyi ital, gyerekeknek valami játék.
Attól függ. Ha pl Svájcba mennék, akkor tuti hoznék a családnak svájci csokit. Vagy van egy kedves ismerősünk, aki kifejezetten gyűjti a hűtőmágneseket, neki mindig hozunk, ha a családból valaki utazik valahova, de "csak úgy" mi se hordunk haza ilyen porfogókat.
Nászútról pláne nem hoznék senkinek, az kettőnk biznisze a párommal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!