Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vennél házat a sógorodékkal...

Vennél házat a sógorodékkal szembe, akikről tudod hogy nem kedvelnek téged, a párodat biztatják ellened és az ő volt párja fenekét nyalják?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 10:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Ha azt a házat néztem ki, akkor igen. Nem fogják más emberek befolyásolni, hogy hol veszek házat. ha a környékkel lenne gond, akkor nyilván nem vennék bárhol. Nem kell velük foglalkozni, ha a párod szeret, akkor mondhatnak neki bármit. Nem miattuk fog elválnni, ha elfog. Házassági szerződéssel tedd, ha a tiéd teljesen.
2016. júl. 10. 12:12
 12/25 anonim ***** válasza:
Elmondani könnyű, csak épp ha meg utána lelkiismeret furdalása lesz meg nyomorog a tudattól akkor sokra ment vele. Ne költözzön oda. Sokkal tisztább lesz a feje.
2016. júl. 10. 13:00
 13/25 Snorri ***** válasza:
77%
Az ember általában úgy tesz szert egy rosszindulatú, ellenséges szomszédra, hogy nem tudta, hogy ilyen lesz. Legalább azt kerülje el az ember, akiről tudja!!! Egy rossz szomszéd nagyon megkeserítheti a mindennapokat!
2016. júl. 10. 15:37
 14/25 anonim ***** válasza:

biztos,hogy nem. rengeteg ház eladó, keresgéljetek tovább.

én ha jóban vagyok valakivel sem költözök a seggébe. kell az az egészséges távolság.

ti nem is vagytok jóban..nincs kérdés szerintem. NE

2016. júl. 10. 16:30
 15/25 anonim válasza:

Én biztos nem! Csak azt nem értem miért vannak azok a válaszok lehúzva akik nem vennének. :D

Egy haragos "rokon" az nélkül is rengetegszer keresztbe fog tenni, ráadásul még a közelükbe is költözni már elég necces lenne.

2016. júl. 10. 16:55
 16/25 anonim ***** válasza:
kizárt dolog hogy oda akarnék költözni. már az eladó házat se néztem volna meg,
2016. júl. 10. 16:56
 17/25 anonim ***** válasza:

"Házat nézünk...most ez tetszett meg igazán, ez minden szempontból jó (kinézet, nagyság, ára)"

Egy ház megvásárlásánál nem csak azt nézzük meg, hogy LAKHATÓ-E, hanem azt is, hogy ÉLHETŐ-E ?!

2016. júl. 10. 21:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Köszöntök egymásnak és ennyi. Gondolom se kirabolni nem fognak, kuktya kakit teni az ajtó alá. Teljesen mindegy hol laknak, 4 méterre vagy 100km-re vagy 1000km-re.
2016. júl. 10. 21:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Rövid válaszom: nem.

De sok gondolat fölmerült bennem.

Eleve, miért nem kedvel a párod testvére? Mit lehetne tenni a viszony javítása érdekében? (Ez lakóhelyetektől függetlenül is sok problémát okozhat hosszú távon.)

Párod hogyan reagálja le ezt? Helyre rakta a testvérét? Vagy befolyásolható ember, ingadozik? Mert ha befolyásolható, akkor gyakori találkozások esetén valószínű, hogy sikerrel fordítják ellened.

Szüleik nem próbálják békíteni őket? Vagy ők is mellettük állnak?

Ugyanakkor: régen rossz, ha párodat kellő mennyiségű duruzsolással ellened lehet fordítani. Elég stabil a kapcsolatotok ahhoz, hogy egyáltalán bárhol közös házba öljetek pénzt?

2016. júl. 11. 13:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Szeretnél állandó feszültségben élni?
2016. júl. 11. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!