Vennél házat a sógorodékkal szembe, akikről tudod hogy nem kedvelnek téged, a párodat biztatják ellened és az ő volt párja fenekét nyalják?
biztos,hogy nem. rengeteg ház eladó, keresgéljetek tovább.
én ha jóban vagyok valakivel sem költözök a seggébe. kell az az egészséges távolság.
ti nem is vagytok jóban..nincs kérdés szerintem. NE
Én biztos nem! Csak azt nem értem miért vannak azok a válaszok lehúzva akik nem vennének. :D
Egy haragos "rokon" az nélkül is rengetegszer keresztbe fog tenni, ráadásul még a közelükbe is költözni már elég necces lenne.
"Házat nézünk...most ez tetszett meg igazán, ez minden szempontból jó (kinézet, nagyság, ára)"
Egy ház megvásárlásánál nem csak azt nézzük meg, hogy LAKHATÓ-E, hanem azt is, hogy ÉLHETŐ-E ?!
Rövid válaszom: nem.
De sok gondolat fölmerült bennem.
Eleve, miért nem kedvel a párod testvére? Mit lehetne tenni a viszony javítása érdekében? (Ez lakóhelyetektől függetlenül is sok problémát okozhat hosszú távon.)
Párod hogyan reagálja le ezt? Helyre rakta a testvérét? Vagy befolyásolható ember, ingadozik? Mert ha befolyásolható, akkor gyakori találkozások esetén valószínű, hogy sikerrel fordítják ellened.
Szüleik nem próbálják békíteni őket? Vagy ők is mellettük állnak?
Ugyanakkor: régen rossz, ha párodat kellő mennyiségű duruzsolással ellened lehet fordítani. Elég stabil a kapcsolatotok ahhoz, hogy egyáltalán bárhol közös házba öljetek pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!