Szerintem a barátom szülei nem kedvelnek, mit tegyek?
miért mondanál butaságot???
ha Ők szeretnek beszélgetni, az jó dolog.
most képzeld, ha végig mig ott vagy, csak fapofával ülnének szótlanul :( ÁÁááá
VALAMI közös téma, hobby -állatok, virágok, kert, lakásdekoráció, spirituális témák, zene........ valami nincs barátod anyukájával esetleg?
Es legelőször hogy fogadtak?
Hany evesek vagytok?
nem lesz itt gond :) de egyszerü sem lesz.
nálunk (két fiam van) az egyik barátnő kajánál is csak ült mint a kuka, körmöt piszkált, mikor megkajált bement a szobába magára csukta az ajtót, és ennyi :( :(
ma sem beszélünk sokkal többet pedig ennek már jó 10 éve :( :(
a másikkal megbeszéltünk ezt-azt, azzal nagyon jó a kapcsolatunk :) csinálni ő sem csinált semmit nálunk soha.
én sem voltam másmilyen annak idején, de azért az én esetemben más volt a szitu. Férjem szülei már hatvan felettiek voltak, mikor én 18. ugyhogy nem tudom összehasonlitani :)
"Próbáltam mindig a lehető legkedvesebb lenni, nevetek a vicceiken meg minden"
Jobban fognak majd kedvelni ha látják, hogy nem csak kényszeredetten nevetsz a vicceken, hanem azért mert meg is érted.
Az a baj, hogy teljesen rágörcsölsz a dologra, és ezt lehet érezni rajtad.
Kár, hogy nem lehet azt mondani, hogy állj hozzá úgy, hogy nem érdekel a véleményük, a fiukat kell szeretned, nem őket. Akkor biztos lazább lennél.
Azt viszont megteheted, hogy tényleg elkezdesz érdeklődni irántuk. Elvégre a fiuktól független, önálló személyiségek, egy házaspár sok évnyi együttélés tapasztalatával, egy mozgalmas élettel a hátuk mögött: önmagukban is lehetnek érdekesek.
Ne úgy gondolj rájuk, hogy a pasid szülei, hanem úgy, hogy a Laci bácsi, aki szeret kertészkedni, meg a Juli néni, akitől el kéne kérni a süti receptjét.
Ne megfelelni akarj, hanem megismerni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!