Mit tennetek a helyemben?
Kulfoldon elunk a ferjemmel, van egy 6 honapos kislanyunk. Minden evben nyaron hazamegyunk.
Nem erzem jol magam a ferjem szuleivel, muszajbol kell hozzajuk mennem. Az anyos beleszol mindenbe, okoskodo, parancsolgato. Tavaly mikor otthon voltunk terhes voltam soha nem jart a kedvemben. Ezt ertem arra, hogy nem sutott sutit, nem fozott. De a masik menyenek mindig a kedveben jar es ez rosszul esik nekem is es a paromnak is. Most ugyanez lesz majd neki foz, sut. Ha hivtuk oket valahova soha nem jottek velunk, a masik ket fiaval igen, velunk nem. Kicsit ugy erzem velem van a baj, nem szeret az anyos, igy nekem nincs kedvem veluk lenni.Ezert sokat veszekszunk a ferjemmel.
Tavaly mikor otthon voltunk terhes voltam soha nem jart a kedvemben. Ezt ertem arra, hogy nem sutott sutit, nem fozott.
Kellett volna? A terhesség lebénított?
12: de ezért nem kell lebeszélni a férjedet, hogy veletek legyen.
Felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy akar-e az anyjához menni. Ha meg gond van belőle, akkor majd ő lerendezi az anyjával.
És ha jobban kedveli a másik menyét, akkor mi van? Attól, hogy bekerültél a családba, még nem kötelező téged szeretni. Az egy dolog, hogy te most leírtad, hogy anyósod "okoskodó" ésatöbbi, de vajon mi a helyzet veled? Valószínű megvan az oka, hogy nem szeret a férjed családja. Ha eleve úgy mész oda, hogy neked ezt muszáj, de nem akarsz, és utálod őket, az nyilván látszik rajtad, szóval nem meglepő, ha ezek után ők sem akarnak veled kirándulni.
De az nem megoldás, hogy bevágod a hisztit, és nem akarsz odamenni, és így szép lassan a férjedet meg a gyereket is elszakítod anyósodéktól.
Viselkedj úgy, mint egy felnőtt ember, menjetek el szépen a családhoz, ülj le velük, és beszéljétek meg, hogy mi a problémátok egymással. Ennyi, ilyen egyszerű. Ha minimális intelligencia szorult belétek, akkor meg tudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!