Mit kezdjek az életemmel?
1. A blog írást bárhonnan csinálhatod, nem kell cserben hagyni senkit.
2. Ha azt mondod figyelem zavaros vagy, akkor az is leszel. Ha írsz tervet, hogy meddig mit akarsz megtanulni, s kizársz minden zavaró tényezőt, akkor még a hülye is tud tanulni. 15 perces egységre kell osztani az időt.
3. Ha jól veszem ki 20 körül lehetsz. Lassan le kéne szokni arról, hogy a szülőnek akarsz megfeleni. Azt csináld ami szerinted neked jó. Ha nem sikerül az a te kudarcod nem másé. Kudarc meg nem egyelő a vesztéssel, újra neki kell futni, de már több tapasztalattal.
Ne aggodalmaskodjatok a ti holnapotok felől, mert minden napnak meg van a maga baja, bízzatok az Úrban keressétek a szeretetet az életben hogy tudjatok adni és kapni is!
Idézet részben a Bibliából és a saját gondolatomból!
A blogot folytassátok, és menj ki aupairnek.
Közben tanulhatsz, pénzed is lesz,kitalálhatod mihez kezdesz.
Sok sikert, és kitartást hozzá :)
Blogot akárhonnan tudod folytatni, szóval csak időt kell rászánnod...
Én is figyelem zavaros vagyok, tudom milyen nehéz így tanulni, de vannak elég jó megoldások, főleg gyakorlatokba kell ültetni a tudást és a tanulást. Nálam van olyan, hogy az előző mondatomat elfelejtem, mert teljesen máshol jár az eszem. 7 évig voltam depressziós, szóval olyasmi lelki állapotban, mint te most...hidd el ha nagyon akarod, akkor sikerülhet elérni amire vágysz!
Első körben azt kellene megtalálnod, hogy mit csinálnál szívesen miben lennél jó...és abba az irányba fejlődni...
Ha te úgy gondolod, hogy a pszichológia a neked való, akkor ne hagyd, hogy mások eltántorítsanak, viszont gondolkodj el azon amit mondanak, ha van valóság alapja, de a végén te döntsd el, hogy mit szeretnél!
23F
Szerintem ha lehetséges költözz össze az egyik lányismerősöddel. Vagy menj kollégiumba.
Szerintem az a lány csak irigy rád, mert te tudod, hogy mi akarsz lenni, ő meg nem.
Meg kell tanulnod kiállni magadért.
Kár volt azt a két évet elvesztegetni, és áltatni először magadat, aztán már csak apádat a főiskolára járással, amikor néhány hónap alatt kiderült, hogy nem a te utad.
Már mindezeknek a dolgoknak amiket most tervezel, már utána lennél.
A blog egy tipikusan távmunkában, akárhonnan is végezhető tevékenység, amit a világ túlsó végéről is tudsz folytatni a barátnőiddel. Nem kell cserben hagynod őket. A pénzkeresés, au pairkedés közben pontosítsd, hogy mi is érdekel téged. És az érettségi után - mert biztos vagyok benne, hogy képes vagy megcsinálni - már csak azzal foglalkozz, amihez valóban kedvet érzel, és ne a mások vágyait teljesítsd!
Én is figyelemzavaros vagyok. De ha pontosan tudom, mit akarok, oda tudom tenni magam, és tudok hozni jó teljesítményt!!!
Sok sikert és kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!