Mit kezdjek az életemmel?
Figyelt kérdés
Jelenleg apámnál lakunk férjemmel és két gyerekünkkel. A saját házunkat elvitte a bank. Érettségink van, mindkettőnknek. Amióta nincs házunk, azóta mindig máshol élünk. Először anyáméknál, ő azt mondta, nincs haszna belőlünk. Aztán anyósomnál, ő azt mondta, a fiát se tervezte, nem hogy egy komplett családot. Most apámnál lakunk. Úgy bánik ő is velünk, mint a rabszolgákkal. Van x összegünk, mi abból mindig megéltünk. Apám minden nap szól nekünk, hogy hozzuk el a boltból a feliratott dolgait. Viszont nekünk erre nincs pénzünk. Már mondtam neki, jól lecseszett, hogy annyi pénzünk van, ha ő nem lenne, éhen halnánk. Ez hülyeség, mert nem azért van pénzünk, hogy minden nap 5 ezret költsünk az ő bevásárlására. A férjemet már nem szeretem. Nem merek kiszállni a kapcsolatból, mert gyáva vagyok. tartok tőle, hogy itt maradnék apámnál, aki még abba is beleszól, hogy neveljem a gyerekeket. Férjem fél tőle, ezért helyesel neki mindenre. Merésznek kéne lennem, otthagynom a férjemet, én most gyeden vagyok. Félek, hogy apámnál maradok kiszolgáltatottan két picivel, hogy a munkahelyemre nem tudok visszamenni.. Mit tegyek?2013. aug. 6. 19:59
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Ez teljesen más dolog, összetettebb. A férjemé volt egyébként, közöm sincs hozzá. Más nevéről került az övére, de mikor még más nevén volt, visszamenőleg rátették annak az adósságait, mindegy, hosszú. Albérletbe mehetnénk, de két gyerekkel nem tudok, és lepasszolni nem fogom őket, nem válnék meg tőlük soha. A szüleink meg nem bánhatnak igy velünk, mert nekik több pénzük van, attól még egyenlő ember mindenki. Nincs joguk lenézni minket. Mi meg társfüggők vagyunk. Kivül állóként könnyebb megmondani, hogy mit kéne tennünk, azért várok válaszokat.
2013. aug. 6. 22:28
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Figyelj csak.. ha a párod most is apukádnak ad igazat, akkor vajon mennyivel lennél kiszolgáltatottabb, ha ő nincs ott? Lehet, hogy semennyivel és apukád is megnyugodna, hogy (bocs, ez csúnya lesz és nem igaz, de megpróbálok úgy gondolkodni, mint ő) csak a saját vérét kell "eltartania", ráadásul nem adná alá senki a lovat. Egyébként a rezsibe beleadtok? Mert ha pontosan el vannak osztva a terhek, tényleg egy szava sem lehet! Mindegy, azt azért gondold át, hogy a férjeddel tényleg menthetetlen-e a dolog, és ha igen, akkor ne félj véget vetni a kapcsolatnak! Az élet rövid!
5/7 A kérdező kommentje:
Félek, ha nem lenne itt a férjem, apám bántaná a gyerekeket, mint ahogy anno engem. Amikor idejöttünk, akkor is, meg azóta is mondjuk, hogy fizetni akarjuk a rezsinket, erre a válasz: A k....rva nénikédet fizeted, még kajára sincs pénzetek, éhen halnátok. Pedig ez hülyeség. Most önkormányzati lakásra pályázunk. Kihasznál mindenki minket és lekezel, mer tudják, nincs sok választásunk. Pedig mindenki egyenlő, attól még hogy, az ő háza... Arról én nem tehetek, hogy rám még senki nem hagyott egy házat.
2013. aug. 7. 11:34
6/7 A kérdező kommentje:
Az időnket is beosztja, hogy amig a férjemnek minimál béres munkája van, és nem azt csinálja, amit ő (az apám) addig mi az ő pénzén élünk, tehát ha megyünk a városba, akkor szerinte az ő pénzén megyünk. Meg a nő ne menjen sehova, takaritson egész nap!!! otthon, a gyerekeket meg mi vállaltuk, ha a takaritás mellett sírnak, akkor adjuk őket örökbe. Ez az ő álláspontja. Meg hogy ő mondta, hogy el kell vetetni a gyereket. Önkormányzati lakáson kivül tényleg nincs jobb ötletünk. Pályázatot kell beadni és várni.
2013. aug. 7. 11:36
7/7 anonim válasza:
Szal igazából szeretnél egy ingyen lakást, egy másik férjet és pénzt munka nélkül. Hát lottózz, hátha tudsz belőle 2 lakást venni, egyiket kiadod, a másikba meg élsz a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!