Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak? Már nagyon az...

Mit csináljak? Már nagyon az idegeimre megy s ha nem adok valamit oda akkor meg megy anyumhoz hogy nem adom oda neki?

Figyelt kérdés
Az unokatestvèrem mindig jön nálunk s nekem általaba mindig van dolgom de anyum mindig azt mondja neki hogy mennyèl be hozzá ott van bent. De monst nagyon kíhúzta a gyufát mert elővette kérdezès nèlkül a sminkkèszletem ès elkezdte sminkelni magát s sokmindt elrontott! Összekeverte a színeket meg betörte őket!anyumnak hiába mondom mert ő mindig azt mondja hogy mèg kicsi haggy rá!
2016. máj. 4. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem, foglalkozz a magyar nyelvtannal és a helyesírással, akkor talán megértenek majd magyar emberek is!
2016. máj. 4. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha 0 százalék, akkor is egyetértek az előttem szólóval, nemcsak a helyesírás pocsék, hanem nem is fogalmaztad meg normálisan a kérdést, igazából én ki se tenném az ilyen kérdéseket, annyival sem tiszteled meg az esetleges válaszadókat, hogy rá szánj 2 percet és megfogalmazd a saját kérdésedet.
2016. máj. 4. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Oké. Te nem tudsz írni, szégyelld magad. Ti meg szálljatok már magatokba. Az, hogy kicsi még nem mentség, hogy pofátlan. Igenis tanulja meg tisztelni a másik holmiját. Ez a gyerek meg valszleg kiskamasz, normális, hogy lázad minden miatt.
2016. máj. 4. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
3 Szerinted egy (feltehetően) lány, akinek sminkkészlete van még nem annyira idős, hogy akár egyetlen szót képes legyen helyesen leírni?
2016. máj. 4. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
:DD A lánynak mondtam, hogy szégyellje magát, amiért írástudatlan. Az unokatesójára vonatkozott, hogy attól, hogy kicsi... Érdekes, lehet, hogy csak azért értettem meg erőlködés nélkül, hogy mit akar a kérdező, mert borsodi vagyok?
2016. máj. 4. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, borsodi nyelvjárás-e, de ezt a "jön NÁLUNK"-ot élőben még soha nem hallottam. Jön hozzánk.

Mármint tudom, hogy nem helytelen, mert sokszor olvasom itt, de tényleg fura.

2016. máj. 4. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem Borsod, hanem Zemplén, és rátérhetnénk a lényegre is. Szerintem is gáz, ha valakit annyira nem nevelnek meg, hogy tönkreteszi mások cuccát és el kell dugni előle. Nem egy macskáról beszélünk, ami leveri a vázát. Mennyi idős az unokatesó?
2016. máj. 5. 02:17
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Az nem mentseg h kicsi, ponthogy az elso 7évet otthonrol hozzuk, addig kell a legjobban odafigyelni. Megnevelni, megtanitani arra, hogy nem illik mas dolgai kozt turkâlni, vègképp bârmit tonkre tenni direkt....:(
2016. máj. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!