Mit csináljak, hogy ne kötődjek annyira egy családtagomhoz?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem, de sokszor azt érzem, hogy púp vagyok a hátán. Legszívesebben naponta beszélnék vele, de nem akarom zargatni, szeretném mondjuk ezt a napi beszélgetés utáni vágyat heti 1-re csökkenteni, és nem akarom mindennel "terhelni" őt.
Viszont nehéz megállni.
2016. ápr. 24. 20:01
1/7 anonim válasza:
Szükséged van egy olyan partnerre, akivel a mindennapjaidat megoszthatod. Válassz párt.
3/7 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, kérdezz rá, hogy tényleg teher vagy-e neki? Ha ismered, és hazudik, úgyis látni fogod rajta. Egyébként én nem aggódnék ezért sőt, semmiképp sem akarnám csökkenteni a vágyat. Ha vele akarod megbeszélni, ha vele vagy önmagad ne akarj tőle elszakadni. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy családtagtól, akit szeretsz, el akarj szakadni, csak mert soknak érzed magad.
4/7 anonim válasza:
Én is beszélek tesómmal szinte minden nap,főleg csak chaten mert kicsit messze élünk egymástól. Jól esik ha keres és szerintem neki is ha én keresem.Szerintem csak beképzeled,hogy terhes lennél számára :) Örülj inkább,hogy jó kapcsolatban vagytok és ne elemezgesd túl a dolgokat :))
5/7 anonim válasza:
utolsó vagyok ,ha lehet tudni melyik családtagodról van szó?
6/7 anonim válasza:
Ha a lányod: törődj bele, hogy már saját élete van
Ha az anyukád: válj le végre róla, vazze
Ha az unokahúgod: keress egy olyan csajt, aki hasonlóan néz ki
Ha a nagymamád: inkább vásárolj be neki ahelyett, hogy hívogatod
Ha a tesód: na ezt nem tudom. A tesóimmal legszívesebben én is mindennap beszélnék.:)
7/7 anonim válasza:
keres korod beli barátokat, foglald le magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!