Mit csináljak nagyon kellemetlenül éreztem magam?
Nekem meghalt az édesanyám, amikor fél éves voltam, és 1 éves koromban apu összeházasodott a mostani anyummal. 8 éves voltam amikor születtett a kistesóm. Az anyai nagynénim nem szívleli a mostani anyumat, és ezért az öcsémet se, aki hiába a féltesóm, és teljes tesómként szeretem, és beugornék érte a Grand Canyonba is. Karácsonykor én kaptam mindenfélét, de tényleg, és az öcsi meg csak egy sz*ros machboxot. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, és nem merem elmondani senkinek.
Láttam a tesómon hogy neki is rosszul esik, legszívesebben neki adtam volna az én ajándékomat ha nem lett volna lányos.
13 éves vagyok, öcsém meg 4.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Ide beírod válaszként aztán meg kirakod kérdésnek?
Ennek mi értelme van?
acelsziv nekem is volt olyan, hogy válaszadás közben jutott eszembe egy kérdés a válasz kapcsán...
23F
kiadsam333
nekem is így volt! Amikor válaszoltam azt akérdést eszembe jutott hogy fel teszem kérdésnek.nem kell rögtön vádaskodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!