Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak nagyon kellemetl...

Mit csináljak nagyon kellemetlenül éreztem magam?

Figyelt kérdés

Nekem meghalt az édesanyám, amikor fél éves voltam, és 1 éves koromban apu összeházasodott a mostani anyummal. 8 éves voltam amikor születtett a kistesóm. Az anyai nagynénim nem szívleli a mostani anyumat, és ezért az öcsémet se, aki hiába a féltesóm, és teljes tesómként szeretem, és beugornék érte a Grand Canyonba is. Karácsonykor én kaptam mindenfélét, de tényleg, és az öcsi meg csak egy sz*ros machboxot. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, és nem merem elmondani senkinek.

Láttam a tesómon hogy neki is rosszul esik, legszívesebben neki adtam volna az én ajándékomat ha nem lett volna lányos.

13 éves vagyok, öcsém meg 4.

2016. márc. 10. 10:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
mindenesetre számára a testvéred szinte egy senki, hisz nincs benne anyukád vére csak apádé az pedig számára lényegtelen, én is így vagyok sógorom gyerekével, nem utálom de nem is nagyon érdekel, megaztán fura lehet hogy anyád halála után már fél évvel össze is házasodott a mostani anyukáddal, általában az embernek a gyász minimum 1 év, ha nem több. Szóval ez is szúrhatja a szemüket
2016. márc. 10. 11:08
 12/16 acelsziv ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

Ide beírod válaszként aztán meg kirakod kérdésnek?

Ennek mi értelme van?

2016. márc. 10. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Acélszív: Abban a kérdésben 1 év a különbség a gyerekek között, nem 8.
2016. márc. 10. 12:58
 14/16 acelsziv ***** válasza:
13: Adott kérdés 15. válasz. Ugyanaz a user, egy perccel korábbi a válasz ennél a kérdésnél és bekopizta ide.
2016. márc. 10. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:

acelsziv nekem is volt olyan, hogy válaszadás közben jutott eszembe egy kérdés a válasz kapcsán...

23F

2016. márc. 10. 14:37
 16/16 A kérdező kommentje:

kiadsam333

nekem is így volt! Amikor válaszoltam azt akérdést eszembe jutott hogy fel teszem kérdésnek.nem kell rögtön vádaskodni...

2016. márc. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!