Tényleg egy szemét vagyok, mert házvezetőnek alkalmazom anyum testvérét?
A helyzet a következő,a párommal (7 éve vagyunk együtt) veszett jól keresünk,van egy 5 szobás házunk, amiből 3at használunk ki, 1 közös háló és két külön dolgozószoba. Van egy amerikai konyhás nappali is, de még így is két háló szabadon van és egy tároló is (9nm).
Egyikünk sem szeret főzni, takarítani..
Anyum tesója nagyon rossz anyagi körülmények közt él, közel mélyszegénységben.. Felajánlottam, próbáljuk ki költözzön be az egyik szobába a férjével (faluról Pestre) itt van más munkalehetőség is stb.
Nagyon bevált kb külön laknak, nem zavarnak, alig látjuk őket, főznek, takarítanak, mindent rendben tartanak, el látják a kocsikat.
Közben egy év után a "tárolóba" beköltözött az unokaöcsém, megcsinaltuk menő szobára, mert ide jött 8 osztályos gimibe, a feltétel, amit én állítottam neki, hogy el van tartva a nagyszülei felügyelik és addig marad amíg 4,0 fölött tanul.
Egész család ellenem fordult, hogy házvezetőként csicskáztatom a rokonaim. Mert hogy minden nap mást főz, a pasas sokat kertészkedik stb.
Szerintetek?
18: mar miert ne kene beleszamitani? vagy benne van a lakhatas is a juttatasban, vagy nincs.
Hogy jarna ugyanannyi valakinek akit a munkaado elszallasol mint akinek ebbol meg lakbert is fizetni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!