Az gáz ha a saját unokatestvérét valaki megkívánja? Önöknek mi a véleménye erről?
Hát nem tudom, szerintem az a normális, aki nem függő személyiség, aki az 1 db életét nem aszerint éli, hogy másoknak mi mennyire tetszik, és mi vagy mennyire nem tetszik.
Nem hiszem azt, hogy egy szexkapcsolatról bármikor is ki kell kérni mások véleményét, az az adott két ember közös magánügye.
#25, kedves álnaív felvetés:
Vérfertőzés
199. § (1) Aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény miatt nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.
Teccik érteni? Szülővel, nagyszülővel, gyerekkel, unokával, testvérrel nem lehet. Ez a törvény. Ami ezen kívül van, az a magánügy. A kérdésben szereplő unokatestvér pl, aki sem nem testvér, sem nem egyenesági rokon.
Tehát igen vagy nem?
Nem kellenek a töltelékek. Csak azért érdekel a válaszod, mert nagyon a "szabadságra" mentél rá, mintha egy Rómeó és Júlia sztori lenne, és pont az unokatesó részt hagytad ki.
Meg az sem tetszik, hogy törvényt hozol fel. Én pl. nem azért nem lopok, mert illegális, hanem mert nincs ingerem rá. Mint az unokatesómmal való szexre sem.
#29, köszi, valódi Rómeó és Júlia sztorinak ma van kettő is, nem kell egy harmadik... (a megölte az anyját a 14 éves lány, meg a két öngyilkos gimis)
És nem, privát véleményem szerint sem gáz a dolog, van olyan haverom, aki az unokatestvérével házasodott - genetikai tanácsadás után, felelősen... és van két, teljesen egészséges gyerekük is... lehet szörnyűlködni, akinek arra van kedve...
De voltaképp passzol ide a két előbb említett Rómeó&Júlia is... meg lehet nézni, hogy hova vezet az, ha egyesek eléggé el nem ítélhető módon a saját gyerekeikre akarják erőszakolni a saját "hűdeerkölcsös" értékrendjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!