Az gáz ha a saját unokatestvérét valaki megkívánja? Önöknek mi a véleménye erről?
1. Az unokatestvér nem egyértelmü rokonság, hogy elsö-második-harmadik sokat számít.
2. Jogilag az elsö unokatestvérek is házasodhatnak és genetikalilag sincs komoly akadálya, igen ritka, hogy lenne bármilyen következménye.
3. A "beltenyészet" nem egyszeri alkalom, hanem sok generáción keresztüli egymás közti szaporodás miatt követhezhet be. De ha ez annyiar számítana, akkor ma nem lenne egészséges ember, mert ezelött 150-200 évvel még alig volt olyan család, ahol ne lett volna mindenki többszörösen rokonságban egymással - mivel egy faluból, szükesbb közösségbl házasodtak.
4. Egyébként is attól, hogy két ember szexuális kapcsolatba kerül, még nem kell gyereket vállalniuk - szóval még akkor sem LESZ beteg gyerekük, ha mindketten valami hibás gént örökítetének, ha megfelelöen védekeznek.
5. Ha késöbb tényleg akarnak gyereket, akkor rokonságra hivatkzova lehet elözetes genetikai vizsgálatot kérni és így megtudhatják, hogy van-e esély beteg gyerekre.
5. Az egyik válaszoló által beírt történetnek meg semmi köze a rokonsági kapcsolathoz, a férfi kivülálló esetében ugyailyen agresszív lett volna és a nö is valószínüleg ugyanennyire nem tudott volna egyetlen terhességet sem kihordani. Az meg, hogy 3 év alatt HÉT terhesség lett - olyan nagyfokú felelötlenség, ami ( a 3. terhessétgötöl ekzdve) már magában is oka lehet a sorozatos vetéléseknek.
Nem irtad , hanyadikrol van szo, szoval ugy veszem, hogy az elso unokatestvereddel szurned ossze a levet. Nos szerintem ez nem gaz, hanem egyenesen degeneraltsag, foleg ugy, hogy ismeritek egymast gyerekkorotok ota. A csaladotok se tuti nem nezne jo szemmel, es ebben igazuk is lenne(ha esetleg nem csak szex lesz).
Verd ki a fejedbol rajta kivul meg rengeteg fiu/lany van akivel lefekudhetsz...
Hát ez jó. A 3as írt egy nagy hülyeséget, jól felpontozva. 11es meg le lett pontozva, pedig ő jól tudja,h Magyarországon még házasságot is köthetnek első unokatestvérek is.
A másik, nem arról szól a kérdés,h családot szeretnének, hanem szexelni. Miért ne? Soha nem kérném ki mások véleményét arról h kivel fekszem le.
Sem jogilag, sem biológiailag nem helyes összejönni az unokatestvérrel. Közös gyerek kockázatos lehet bár nem minden esetben de előfordulhat. Másod vagy esetleg harmad unokatestvérnél már másabb a helyzet, de sokan ezt sem nézik jó szemmel.
Nekem is beleszóltak a szüleim amikor próbálkoztam a nálam 2 hónappal idősebb lány unokatestvéremnél, annak ellenére hogy az ő anyai ágán lennénk rokonok de nem ő volt az igazi anyja így mi nem voltunk vér szerint rokonok amire évekkel később jöttünk rá. Én szüleim igaz nem tudták hogy elvan titkolva hogy más anyától van és az apja neveli születése óta mert az édesanyja belehalt a szülésbe, ezt csak az ő szülei tudták csak jó pár évvel később kiderült. Ha 17 évesen összejöttünk volna semmi gond nem lett volna de így 23 évesen úgy hogy csak másfél éve tudunk a dologról főleg hogy évente egyszer ha látjuk egymást meg csak mostanában kezdtünk el beszélni facebookon meg telefonon már más a helyzet. A lány 2 éve ment férjhez igaz gyerekük még nincs. Én szomorú vagyok emiatt mert nekem most is nagyon tetszik a lány, szép csinos, kedves és okos is, meg ő elfogad olyannak amilyen vagyok. Sok lány pedig nem így áll hozzám de nem is akarok ebbe a témába be bonyolódni de a lényeg az hogy nekem ez az egész nagy érvágás volt. A szüleim sajnálják a dolgot de akkor se tetszett volna nekik ha akkor tudták volna hogy vér szerint nem vagyunk rokonok.
A törvény nem tiltja. Sőt, engedéllyel még házasság is lehet unokatesók között.
Egy szimpla szexszel meg senkinek nem okoztok rosszat, ellenben magatoknak szereztek pár szép estét. :)
#14, gondolom sokra mész a szüleid utólagos sajnálatával... attól, hogy "sajnálják", még nem lesz hasonlóan hozzád illő partnered.
Kérdező, ha csak megkívánásról van szó, semmi gáz nincs a dologgal. Ha viszont családot terveznétek, akkor tanácsos a dologról megkérdezni egy genetikai tanácsadót, pontosan megjelölve, hogy hanyadfokú unokatestvérek vagytok, valamint, hogy milyen betegségek és hajlamok öröklődnek a családotokban.
Úgy látom, tombol a szokásos GYK-színvonal: természetesen az lett lepontozva, aki részletesen és pontosan megírta az igazságot, viszont az lett felpontozva, aki hazugságot írt. :DDD
11-esnél a pont (és akik ugyanezt írták)! Elsőfokú unokatestvérek esetében jogi akadálya nincs a házasságnak. Gyerekvállalásnál genetikai tanácsadást érdemes felkeresni, mert némiképp nagyobb a kockázat, mintha nem lennének rokonok.
Többedfokú unokatestvéreknél meg szóra sem érdemes az egész.
És nagyon helyesen írták többen is, hogy ha két felnőtt ember önszántából szexel egymással, ahhoz másnak nincs köze.
Az más kérdés, hogy a rokonságban ki, mit szól hozzá, de ez az adott rokontól függ. Van, aki azon is fönnakad, ha a gyereke alacsonyabb végzettségűvel köti össze az életét, más meg elfogad bárkit, aki mellett boldog a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!