Mi fontos Önöknek egy pékségben?
Én azt szeretem, ha mindenből van választék. Néha fehér kenyeret ennék, néha teljes kiőrlésűt. Amit imádok, azok a magvasak. Legyen az tökmag, szezámmag vagy bármi.
Én Németországban élek, itt ami nekem nagy pozitívum, hogy zsemlékből is van minden: teljes kiőrlésű, magvas, stb., nem csak kenyérből.
Édes pékárút szinte sosem veszek.
Ami nálam meghatározó a pékség választásánál az az, hogy kérésre készítenek-e szendvicset :) Mármint olyan helyeken, ahol szendvicseket is árusítanak, hajlandóak-e kérésre is egyénit összeállítani, ha nem, akkor általában nem vásárolok ott (ugye vásárlókhoz való hozzáállás, segítőkészség).
Szeretem, ha az árúról körültekintő tájékoztatás érhető el, pl. amikor magának szedhet az ember, akkor ott van az árú mellett egy kis táblácska a nevével, és ha ezen rajta állnak az adott termék adatai is (kalória, szénhidrát, vitaminok, stb.)
Iszonyatos nagy pluszpont, hogyha a vegetáriánus/vegán termékek külön táblácskával vannak feltüntetve, ahogy Angliában sok helyen.
Ezenkívül pedig még elsődleges fontosságú a kiszolgálószemélyzet kedvességge és higiéniához való hozzáállása ill. az egész üzlet tisztasága.
Ritkaság valóban, de nekem is tetszett(pedig élőben utálom).
Tisztaság szerintem is a legfontosabb, én édességzabáló vagyok és szeretem ha jóra van megcsinálva iskolába vihető, tehát nincs lespórolva róla az anyag, na olyan cukrászdába nem megyek ahol garasoskodnak a belevalóval, de a legjobb talán az lenne, ha meglehetne oldani valahogy, hogy én válasszam ki miből mennyit, ezt persze nem mindig lehet megoldani, de vannak péksütik ahol működne.
Nekem ez amatőr piackutatásnak tűnik :-)
A probléma az, itt mindenhonnan vannak válaszolók, az üzlet (még egy pékség is) a helyi elvárásoknak kell, hogy megfeleljen, amik területenként erősen eltérőek lehetnek.
A másik gond, hogy reprezentatív mintához nagyon alacsony a válaszolók száma.
Amúgy nekem egy pékségben a tisztaság, a vevőközpontúság és a minőség a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!