Mi fontos Önöknek egy pékségben?
Jó, hát ha piackutatás is, válaszolok.
Maga a pékségnek legyen egyfajta jó hangulata, meleg színek, sütik képei a falon, esetleg fali díszek, apró virágok... Nagy ablakok, Igényes berendezés, asztalokkal, székekkel. Jó ha van kint árlista. Kedves, udvarias, gyors kiszolgálás az alapvető ugyebár.
Akkor a kinálat: szerintem manapság jó ha nagy a választék, tehát mindenféle legyen mert ahogyan az emberek ízlése valtozo, ugy a péksütemények listájának is hosszúnak kell lennie mindenre felkészülve. En imádom a croissantokat legyen az sima vajas vagy mogyorókrémes. De ettem mar teljeskiorlesut is es nem volt rossz, tehát en azt mondom, ami csak létezik a magyar piacon azt be lehet szerezni akkor biztos a siker :)
Fontos hogy szép legyen a lány aki kiszolgál, udvarias, és mosolygós legyen. Az érdekeimet nézze. És lehetőleg ne ezt a szar vizes zsemlye koncepciót árulja..
Ár mindegy, de legyenek újhullámos pékáruk, ne csak a szoci kifli.
Hogy mit vásárolok, az kedvfüggő. Az a jó, ha van édes is, sós is, natúr is.
Nagyon fontos a tisztaság, a friss ételek (ami nem lejárt meg penészes alapanyagokból készült) és a kedves kiszolgálás.
Én nagyon szeretem a pékárukat, és állandóan keresem a jó pékségeket!
Ami nekem számít (és ez nem fontossági sorrend):
- választék: legyenek édes, sós, sajtos... pékáruk. A nagyobb, "családi" kenyerek és kalácsok mellett legyen darabáru is. Kakaós/fahéjas csiga, mindenféle croissant, búrkifli, sajtos/sós rudak, stb. Tehát, amiket reggelire, uzsonnára megesz az ember, egy-egy darabot.
- inkább legyenek kisebbek, és akkor mondjuk kettőt is, mert szeretek egyszerre többfélét enni. Nem szeretem, ha már egyetlen darab is akkora, hogy az önmagában sok, mert nem tudom félretenni, ezért inkább meg sem veszem.
- jó alapanyagok: nem puffasztott, egészségtelen, nem túlcukrozott. Minőségi receptek
- megfelelő ár/érték arány: sosem a legolcsóbbat keresem, mert a minőségnek ára van, de azért ne legyen pofátlanul túlárazva
- jó helyen legyen a pékség, tehát tömegközlekedéssel megközelíthető.
Ja, olvasva a többi hozzászólást, még nekem is eszembe jutott pár dolog:
- jó, ha a kalóriatartalom ki van írva
- nekem az ilyen teljes kiőrlésű/magvas/diabetikus... cuccok nem számítanak, de tudom, hogy manapság erre is nagy a kereslet
- a tisztaság és megfelelő környezet nyilván alap, mint ahogy a kedves, gyors és szakszerű kiszolgálás is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!