Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi fontos Önöknek egy pékségben?

Mi fontos Önöknek egy pékségben?

Figyelt kérdés
Milyen termékeket vennének szívesen? Teljes kiörlésű péksüteményeket, vagy inkább édesebbet ízesebbet? Kenyerekből sima hagyomás félbarna kenyeret választanak vagy kipróbálnának újabbat? Mi befolyásolja Önöket, hogy melyik pékségben vásárol?

2015. márc. 10. 22:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hát ha piackutatás is, válaszolok.

Maga a pékségnek legyen egyfajta jó hangulata, meleg színek, sütik képei a falon, esetleg fali díszek, apró virágok... Nagy ablakok, Igényes berendezés, asztalokkal, székekkel. Jó ha van kint árlista. Kedves, udvarias, gyors kiszolgálás az alapvető ugyebár.

Akkor a kinálat: szerintem manapság jó ha nagy a választék, tehát mindenféle legyen mert ahogyan az emberek ízlése valtozo, ugy a péksütemények listájának is hosszúnak kell lennie mindenre felkészülve. En imádom a croissantokat legyen az sima vajas vagy mogyorókrémes. De ettem mar teljeskiorlesut is es nem volt rossz, tehát en azt mondom, ami csak létezik a magyar piacon azt be lehet szerezni akkor biztos a siker :)

2015. márc. 11. 00:05
 12/27 anonim ***** válasza:
36%

Fontos hogy szép legyen a lány aki kiszolgál, udvarias, és mosolygós legyen. Az érdekeimet nézze. És lehetőleg ne ezt a szar vizes zsemlye koncepciót árulja..

Ár mindegy, de legyenek újhullámos pékáruk, ne csak a szoci kifli.

2015. márc. 11. 00:18
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a legfontosabb, hogy a nap folyamán végig legyen friss áru. A még meleg pékáruval azonnal el lehet nyerni a szívemet. :D
2015. márc. 11. 00:38
 14/27 anonim ***** válasza:
67%
nekem az a legfontosabb, hogy minél közelebb legyen hozzám. mivel úgyis csak a legolcsóbbakat veszem, ezért számomra bőven elég lenne kenyér, zsemle, meg némi sós péksüti. ahova én járok ,az ahhoz képest, hogy kicsi hely egész jó árral rendelkezik, ráadásul minden van ami szem,szájnak ingere. igaz nincs kint, hogy minek mennyi a kalóriatartalma meg hasonlók, de szerintem egy sima átlaghoz viszonyitva kilehet találni.
2015. márc. 11. 00:47
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit vásárolok, az kedvfüggő. Az a jó, ha van édes is, sós is, natúr is.

Nagyon fontos a tisztaság, a friss ételek (ami nem lejárt meg penészes alapanyagokból készült) és a kedves kiszolgálás.

2015. márc. 11. 01:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Magvas, teljes kiőrlésű kenyér és molnárka miatt járok a pékségbe.
2015. márc. 11. 02:27
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én cukorbeteg vagyok, ezért nagyon fontos hogy alacsony ch tartalmú termékeik is legyenek, valamint a kenyeret évek óta ott veszem, tönkölyös rozskenyér, nagyon finom, és nem emeli túlságosan a vércukromat. Fontos hogy ne csak a korai órákban legyen áru, hanem ese felé is. Van olyan pékség ahol délután fél 2-kor már nincs kenyér! Párszor szóvá tettem, vonogatták a vállukat, hogy ők csak eladók, nem tehetnek róla. Sajnos a legtöbb pékségben még mindig nincs kint a termékek ch, energia tartalma, de én már azzal is kiegyeznék, ha legalább a honlapjukon feltüntetnék!
2015. márc. 11. 02:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a pékárukat, és állandóan keresem a jó pékségeket!

Ami nekem számít (és ez nem fontossági sorrend):

- választék: legyenek édes, sós, sajtos... pékáruk. A nagyobb, "családi" kenyerek és kalácsok mellett legyen darabáru is. Kakaós/fahéjas csiga, mindenféle croissant, búrkifli, sajtos/sós rudak, stb. Tehát, amiket reggelire, uzsonnára megesz az ember, egy-egy darabot.

- inkább legyenek kisebbek, és akkor mondjuk kettőt is, mert szeretek egyszerre többfélét enni. Nem szeretem, ha már egyetlen darab is akkora, hogy az önmagában sok, mert nem tudom félretenni, ezért inkább meg sem veszem.

- jó alapanyagok: nem puffasztott, egészségtelen, nem túlcukrozott. Minőségi receptek

- megfelelő ár/érték arány: sosem a legolcsóbbat keresem, mert a minőségnek ára van, de azért ne legyen pofátlanul túlárazva

- jó helyen legyen a pékség, tehát tömegközlekedéssel megközelíthető.

2015. márc. 11. 07:33
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

Ja, olvasva a többi hozzászólást, még nekem is eszembe jutott pár dolog:

- jó, ha a kalóriatartalom ki van írva

- nekem az ilyen teljes kiőrlésű/magvas/diabetikus... cuccok nem számítanak, de tudom, hogy manapság erre is nagy a kereslet

- a tisztaság és megfelelő környezet nyilván alap, mint ahogy a kedves, gyors és szakszerű kiszolgálás is

2015. márc. 11. 07:35
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Hát, fogadjunk hogy nem én vagyok a célcsoport -- de én ölni tudnék egy pékségért ahol klasszikus magyar fehér kenyeret árulnak. Üdv Vancouverből.
2015. márc. 11. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!