Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mihez kezdenétek a helyembe...

Ti mihez kezdenétek a helyemben ilyen bizarr ajándékokkal?

Figyelt kérdés
Röviden: Szombaton volt a 18.születésnapom. Keresztapámtól kaptam ez alkalomból egy flexet és egy fűnyírót. Panelban lakunk amúgy.. Amikor átvettem sajnos kirobbant belőlem a röhögés,ő erre megsértődött és azt mondta ő csak jót akart és milyen jó,hogy nem kell külön megvenni.. Na ja,akinek mondjuk telke van és szeret is barkácsolni. Meg annak,akinek szükségesek ezek a dolgok. De én lányként ezekkel semmire sem megyek,és nem is tudom hová tenni.
2016. jan. 20. 14:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%

"Egyébként röhejes vagy, mert a röhögéssel már eleve megsértetted"

Hát ha valakinek ennyi esze van, hogy flexet vesz egy panelban élő 18 éves lánynak, az ne is csodálkozzon ha röhögés tör ki.

Ez kb olyan, mintha egyedüli férfiként kapnék egy női parfümöt, vagy egy babakocsit, vagy egy smink készletet, hát én is röhögnék. Bár egy flexszel sem lennék semmivel előrébb.

2016. jan. 20. 16:12
 22/28 anonim ***** válasza:
56%
En ilyen jot reg rohogtem kerdesen. Es a kerdezo szerintem nagyon inteligensen keresi a megoldast, nem kene kioktatni. Az oregnek van kertje? Kerdezd meg h tarolhatod-e ott amig nem lesz sajatod...el is adhatod de nem tudom h azon meg nem sertodne-e meg bar eppen nyilvan nincs igaza, de akkor is
2016. jan. 20. 17:29
 23/28 anonim ***** válasza:
59%
Nem semmi :DD Eladnám, jó pénzt kapsz érte újan, használatlanul :)
2016. jan. 20. 19:16
 24/28 anonim ***** válasza:
33%
Köszönöm szép estét okoztál, ááá csupa könny az egész szoba annyit röhögtem... de a lényeg én megtartanám, lehet, egyszer kertesházba költözöl, és lehet jövőre kapsz egy traktort :)
2016. jan. 20. 22:02
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

Jót nevettem, aztán elgondolkodtam, és a következőt tudtam kilogikázni.

A 18. szülinap egy fontos esemény, és a keresztapád valami olyannal akart megajándékozni, aminek majd nagy hasznát veszed az életben. (majd ha elköltözöl, és saját háztartásod lesz). Szóval ezt amolyan hozomány féleségként adhatta, csak ő hasznos dolog alatt nem edénykészletet, vagy porszívót ért, hanem a fűnyírót. Ez minden háztartásba kell:))))

Összefoglalva: ezt az ajándékot nem mostanra a panellakásotokba szánta, hanem későbbre. Gondolom jó sokat költött rá, csak nem mérte fel a helyzetet (nem mostanában lesz kertes házad, és addig tárolni is kell valahol).

Anyukám pl. szerkénnyi ágynemű, konyharuhát, meg ilyesmit halmozott fel már kislány koromban, hogy majd később jó lesz, ha elköltözök. Két bibi van: egyrészt nem tetszenek, nem is mai ízlésnek valók, másrészt minden ágyneműhuzat egyszemélyes ágyneműhöz való, nekünk pedig kétszemélyes paplanunk van. Szóval sok hasznát nem veszem, de az ő logikája szerint ezek nagyon fontos dolog voltak, amiket már jó előre beszerzett.

2016. jan. 21. 09:54
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Add el, és az árából vegyél valamit, amire vágysz. Keresztapádnak meg írd meg, milyen faja holmikat vettél az árából. Félkegyelmű... (mármint keresztapád).
2016. jan. 21. 15:04
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
Így hogy a végén kiderült hogy lány vagy Én akkorát röhögtem! Jaj nagyon jó! Szegény koma! Legközelebb vegyél neki ajándékba egy szép térdcsizmát vagy combfixet BIZTOS örülni fog!:)
2016. jan. 22. 20:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy viszonzásul a szép ajándékért keresztapád következő születésnapjára veszel neki egy pár melltartót vagy magassarkú cipőt? Soha nem lehet tudni, mikor jön majd jól és akkor már nem kell megvenni.
2016. febr. 9. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!