Ti mihez kezdenétek a helyemben ilyen bizarr ajándékokkal?
"Egyébként röhejes vagy, mert a röhögéssel már eleve megsértetted"
Hát ha valakinek ennyi esze van, hogy flexet vesz egy panelban élő 18 éves lánynak, az ne is csodálkozzon ha röhögés tör ki.
Ez kb olyan, mintha egyedüli férfiként kapnék egy női parfümöt, vagy egy babakocsit, vagy egy smink készletet, hát én is röhögnék. Bár egy flexszel sem lennék semmivel előrébb.
Jót nevettem, aztán elgondolkodtam, és a következőt tudtam kilogikázni.
A 18. szülinap egy fontos esemény, és a keresztapád valami olyannal akart megajándékozni, aminek majd nagy hasznát veszed az életben. (majd ha elköltözöl, és saját háztartásod lesz). Szóval ezt amolyan hozomány féleségként adhatta, csak ő hasznos dolog alatt nem edénykészletet, vagy porszívót ért, hanem a fűnyírót. Ez minden háztartásba kell:))))
Összefoglalva: ezt az ajándékot nem mostanra a panellakásotokba szánta, hanem későbbre. Gondolom jó sokat költött rá, csak nem mérte fel a helyzetet (nem mostanában lesz kertes házad, és addig tárolni is kell valahol).
Anyukám pl. szerkénnyi ágynemű, konyharuhát, meg ilyesmit halmozott fel már kislány koromban, hogy majd később jó lesz, ha elköltözök. Két bibi van: egyrészt nem tetszenek, nem is mai ízlésnek valók, másrészt minden ágyneműhuzat egyszemélyes ágyneműhöz való, nekünk pedig kétszemélyes paplanunk van. Szóval sok hasznát nem veszem, de az ő logikája szerint ezek nagyon fontos dolog voltak, amiket már jó előre beszerzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!