Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mihez kezdenétek a helyembe...

Ti mihez kezdenétek a helyemben ilyen bizarr ajándékokkal?

Figyelt kérdés
Röviden: Szombaton volt a 18.születésnapom. Keresztapámtól kaptam ez alkalomból egy flexet és egy fűnyírót. Panelban lakunk amúgy.. Amikor átvettem sajnos kirobbant belőlem a röhögés,ő erre megsértődött és azt mondta ő csak jót akart és milyen jó,hogy nem kell külön megvenni.. Na ja,akinek mondjuk telke van és szeret is barkácsolni. Meg annak,akinek szükségesek ezek a dolgok. De én lányként ezekkel semmire sem megyek,és nem is tudom hová tenni.
2016. jan. 20. 14:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Boldog születésnapot! :)

Én eladnám... :D Tudom, nem illik- de ilyet ajándékozi se nagyon... :S

2016. jan. 20. 15:19
 12/28 A kérdező kommentje:

Teljesen újak,dobozukban,garanciával. Szóval kifejezetten vette őket. Nagyon megsértődött rám,mert úgy elkezdtem röhögni,hogy nem bírtam abbahagyni. Könnyesre röhögtem magam ezen a nonszensz dolgon,és hát ezt eléggé zokon vette...

Most meg itt nézem a két dobozt és tanácstalan vagyok...nem is az zavar elsősorban hova tegyem,hanem keresztapám dolga,hogy holt komolyan gondolta. Egyedül él és tényleg nem fiatal már,remélem nem a szenilitás első jelei ezek...Mikor átadta,és lecsendesedett a döbbenet,meg a röhögés kb. fél órát ecsetelte,hogy ezek nélkülözhetetlen dolgok, azt hitte örülni fogok nekik, nem pedig röhögök majd.

2016. jan. 20. 15:29
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Ha van idegesítő szomszédotok, aki sokat zajong, akkor vasárnap reggel például beindíthatod a flexet. :D Csak ne a fűtéscsövön próbáld ki. Vagy bevethetitek az egyik szobát fűmaggal, és máris lehet füvet nyírni. :D A sarokban egy csirkeól is elfér, kérjél még fűrészt, kalapácsot, szegeket meg faanyagot is. Biztos azt is szívesen adná az öreg. :D

Basszus, most nagyon röhögök egyébként, feldobtad a napomat - tudom, ez téged nem vigasztal. ;)

2016. jan. 20. 15:30
 14/28 anonim ***** válasza:
21%

Ez nem lehet igaz? Kamu!

Ne már hogy valaki ép ésszel ilyet ajándékozzon és utána ne fogja fel, hogy "bocs, de a lakásban mihez kezdjek vele?".

Ha igaz lenne...

ott rögtön visszaadtam volna. Ha megsértődik, az ő baja, de nem vacakolnék se a tárolással, se az eladással.

Ha igaz lenne...

a szüleidnek is így kellett volna reagálnia.

Ha ez igaz,

vegyétek rá, hogy vizsgáltassa ki magát!

2016. jan. 20. 15:38
 15/28 A kérdező kommentje:

11: köszönöm szépen. :)

14: erre igazán nem is akartam reagálni. Nem tudom mi cél lett volna részemről kitalálni ezt... Megnéznélek ha van egy szeretett családtagod,majd visszadobod az ajándékát,amikor így is vérig volt sértve. Én szeretem és tisztelem,úgyhogy bármilyen haszontalanok is ezek,nem tudtam volna ezt megcsinálni vele,amit te javasoltál... Öreg már és egyetlen rokonai mi vagyunk.

2016. jan. 20. 15:44
 16/28 anonim ***** válasza:
9%

Bla, bla. Tartom, hogy kamu. De tegyük fel, hogy...:

Az pedig hogy öreg, csak még egy ok, hogy ne fogadjon el az ember tőle olyan ajándékot, ami ennyire abszurd és használhatatlan. Ha visszaadod, visszakaphatja a pénzt.

Egyébként röhejes vagy, mert a röhögéssel már eleve megsértetted, egy fokkal nem lett volna gonoszabb azt mondani (sőt, sokkal jobb), hogy "XY-bácsi, köszönöm a szándékot, de ezt nem fogadhatom el, mert nincs kertünk, tessék csak megtartani vagy visszavinni, hogy legalább a pénz ne vesszen el!".

2016. jan. 20. 15:56
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
#16 nem ugyanaz, mert a röhögésről nem tehet az ember, megnézném, te mennyire komoly arccal vennél át eszkimó kutyaszánjavító készletet vagy panellakóként húsz kiló kacsatápot vagy díszkötéses Lenin-összest kirgiz nyelven. Egyébként nem is értem, hogy nem volt eddig flexe a kérdezőnek, én is panelban lakom és nekem az az érzésem, hogy nálunk mindenkinek van, azt hittem, kötelező...
2016. jan. 20. 16:05
 18/28 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem pazarolok rád több szót, a válaszodat pedig nem minősítem, a válaszadók megtették helyettem,ha látod a %-os pontozást. :)

Nem is vitatkozom,igen légy boldog azzal,amit gondolsz. :)

2016. jan. 20. 16:07
 19/28 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentem a 16.-nak szólt természetesen...
2016. jan. 20. 16:08
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Köszönöm kérdező :) 5 perce röhögök rajta.

Szerintem kénytelen leszel eladni, akármilyen rossz érzés is. Én 40 négyzetméteren lakom, szóval nagyon átérzem, ha nincs helyetek két akkora doboznak. A később jó lesz akkor megoldás, ha van hova tenned és tényleg szükséged lesz rá belátható időn belül. Nehogy évekig kerülgess és költöztess magaddal, akár többször egy fűnyírót bűntudatból, vagy azért mert mi lesz, ha 35 évesen kertes házba költözöl. Ha lesz pénzed kertes házra, akkor lesz pénzed egy másik fűnyíróra is.

2016. jan. 20. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!