Ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
A barátom kitalálta,hogy karácsonyra a szüleinek meg a 2tesójának vegyünk ajándékot,ezzel.semmi baj csak ő,úgy gondolta,hogy megmondja mit én megveszem.és akkor karácsonykor odaadjuk..De se nem azt mondta,hogy bele ad mondjuk egy ezrest,azt se monsta,hogy nincs pénze de vissza adja vagy vlami,ő ezt igy gondolta,hogy én mrgveszem az ajándékokat amik.nem épp olcsok amit kinezet,az en szuleimnek is kene venni,meg bekene osztanom.is a penzt..Osszvissz 10ezer forintom van a gyakorlatos pénzemből a szuleim meg nem allnak ugy anyagilag,hogy tobb ezer forintot kerjek toluk,hogy az o csaladjanak meg legyen az ajandeka..2015. dec. 11. 12:01
21/26 A kérdező kommentje:
Utolag hozza fuzte,hogy o nem akar a szuleitol kerni penzt ajandekra mert,hogy a huga aki vasarlasi manias lehuzza a szuleit,meg a tesoja is..Nem hiszem,hogy a szulei kiveteleznenek vele ha kerne pl 3 ezer forintot..De akkor se velem vetesse meg a fejenkent otezer forintos ajandekokat..Persze szantam egy bizonyos osszeget az ajandekra amit en akarok adni,meg sajat kezuleg is keszitenek de sose kertem senkitol,hogy o vegye meg a csaladomnak az ajandekot..Soha nem kert tolem ilyet,ez volt az elso alkalom..Ha kertem tole penzt az is egyetlen egyszer.volt de azt a 3300ft vissza adtam es mondtam.is mikor elkertem.h ezen a.napon.odaadom.es akkor.is adtam oda..Amugy meg a szulei sokkal jobban allnak mint az en szuleim,szoval azt se lehetne mondani,hogy napi ezer forintbol elnek es nagyon bekene osztaniuk a penzt, kovetkezo honap 12ig pl...
2015. dec. 11. 13:53
22/26 A kérdező kommentje:
Amugy meg az a szokasa mostanaban,hogy az en hajwaxomat hasznalja,meg a hajlakkom,nem lenne gond,mondtam persze hasznalat belole de o ezt ugy vette,hogy akkor el.is viszi magaval es csak o hasznalja..Szoltam erte,hogy azert nekem.is hagyhatna.belole meg en azt mondtam hasznalhat belole de nem azt,hogy az egeszet hasznalja el es.vigye.magaval,besertodott es az volt a valasza,hogy akkor legkozelebb nem.ker tolem semmit...En.szivesen adok ha van,de nem.azt mondtam,hogy orokbe adok,ami nekem 3-4honapig eleg o egy honap alatt kifogyasztotta szo szerint...
2015. dec. 11. 13:59
23/26 acelsziv válasza:
a te... HAJLAKKOD???? Mi van? Egy metroszexuális nyomorékkal élsz együtt? Jézusom...
25/26 anonim válasza:
vicces sztori.
a kérdés érdemleges választ nem igényel, mivel a kérdező feltehetőleg egy életképtelen fiatal csaj.
ezzel nem sértegetni akarom, de egy valamire való talpra esett csaj az ilyen homár gyereket két lábbal rúgná ki az ablakon.
gondolom gyerekek vagytok még, majd idővel megjön az eszed ne aggódj.
26/26 anonim válasza:
Az öcsémnek is volt ilyen waxos/hajlakkos időszaka pár éve, kb 17 éves korára kinőtte, de vicces volt hogy ráment mindig anyu hajlakkjára, hogy tökéletesen álljon a séró 😁 egyébként 100%-igazad volt. Gondolom, diákok vagytok mindketten. Ő nem akar a szüleitől kérni, rendben, aranyos. Viszont akkor te kérj a saját szüleidtől, hogy kvázi neki add, hogy a szülei és tesója ajándékára költse, vagy mi? Ezt nem érzi cikinek? Na ez az igazi baj, nem a belőtt haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!