Ezt most elmondjam nagynénéméknek?
18 éves vagyok, most érettségizek.
Apám alkoholista, 2 féle banki tartozása van, kamatokkal együtt 1 valamint 2 millió, tehát összesen 3 millió.Ez csak a banknak.
Ennek a pénznek a 2/3-a alkoholra ment.
Ezen kívül tartozik az összes haverjának, az összes rokonnak, de még a szomszédoknak is.Külön nem beszélve nagynénémékről, de ők már nem számítanak arra,hogy visszakapják, így elfogadták,hogy örökbe adták a pénzt (2 millió, több részletben - a fele legalább alkoholra ment)
Ezen kívül a közüzemi számlákról ne is beszéljünk.Valamit biztos kihagytam, de szerintem ennyi is elég.Sajnos egy csepp túlzás sincs.
(5 éve alkoholista)
Most az egyik bank jelezte,hogy egy nagyobb összeget kéne befizetnünk (fél millió körül) mert apám már egy ideje nem fizetett nekik, és ...nem is tudom az igazi okot, valami kiskaput találtak.
Nekünk nincs ennyi pénzünk, ha lenne, már nem lenne mert apám elinná.
Ha nagynénéméknek elmondom,hogy ez a házra fog menni, akkor utalásnak vennék, és lehet,hogy kifizetnék, de nem szívesen.Ha nem szólok, akkor az lesz a baj.Nem tudom mit tegyek, rohadtul szégyellem már,hogy ennyit adtak kölcsön, és hogy mennyiszer megfogadták,hogy többet nem adnak pénzt, csak nekem, de ez akkor is egy olyan helyzet,hogy nem várhatom el, és tudom,hogy ki fogják fizetni.Akkor viszont apám ebből sem tanul, és mindig tudni fogja,hogy ott vannak nagynénémék akik mindent kifizetnek, így ő gátlástalanul ihat tovább.
én a nagynénéd helyében egy vasat nem adnék, a te helyedben meg nem lenne pofám kérni
a bank szépen elárverezi a házatokat és elköltöztök albérletbe
Én egy dologra kérném a nagynénémet: hadd költözzek hozzájuk amíg leérettségizek. 18 évesen oda költözöl ahova akarsz.
Készülj nyugodt környezetben az érettségire, sikerüljön jól a felvételid aztán lakhatsz koliban és mellette diákmunka.
Egy alkoholista házába fektetni tényleg ablakon kidobott pénz. Talán apád is észhez tér ha egyedül marad (anyukádról nem írtál, gondolom ő már nincs veletek.) Ha meg nem tér észhez, akkor se tartozol érte felelősséggel.
"Második válaszoló! Nem olyan könnyű albèrletbe költözni! Lehet hogy egy hónap múlva aztmondják, hogy a rokonom rokonja ki akarja bérelni azt csá!" akkor keres másikat. Milliók élnek albérletben.
Vagy szerinted normális dolog nem fizetni a hiteleket, aztán milliókat kicsalni a rokonoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!