Bunkóság volt? Szerintem egyértelmű, hogy vicc volt.
Figyelt kérdés
Egyik rokonom épp terhes és folyamatosan azzal piszkáltak, hogy mikor jön nálam a baba, mikor leszek már terhes, stb. És megkérdezte, hogy na mikor lesz baba a hasamban? Rávágtam, hogy hamarabb lesz ha a gyerekedet megeszem, mint hogy terhes legyek. Viccesen. És megsértődtek...2015. nov. 7. 15:37
21/21 anonim válasza:
Engem is folyton cseszegettek, főleg olyan rokon, akinek a lányai már voltak férjnél és szültek (mindketten elváltak), egyszer megkérdezte, mikor megyek férjhez? Mondtam, hogy soha. Erre kérdés: Te nem akarsz gyereket??? Szóval a gyerek abból lesz, ha megházasodsz, ám! (3 hónapja szűltem, de már az a kérdésük, mikor jön a következő?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!