Bunkóság volt? Szerintem egyértelmű, hogy vicc volt.
Figyelt kérdés
Egyik rokonom épp terhes és folyamatosan azzal piszkáltak, hogy mikor jön nálam a baba, mikor leszek már terhes, stb. És megkérdezte, hogy na mikor lesz baba a hasamban? Rávágtam, hogy hamarabb lesz ha a gyerekedet megeszem, mint hogy terhes legyek. Viccesen. És megsértődtek...2015. nov. 7. 15:37
1/21 anonim válasza:
Hát elég szar poén volt, de én nem sértődtem volna meg. De nem is nevettem volna.
2/21 anonim válasza:
Szerintem ez egyátalán nem vicces de egyátalán nem bunkóság...
Semelyik
4/21 anonim válasza:
Én jót röhögtem. :D
Nem tudom, szerintem amúgy bunkóság ezt kérdezni. Nem tudhatja, mi áll a dolog hátterében. Lehet, hogy akit kérdez, évek óta sikertelenül próbálkoznak, és akaratlanul is megbántja őket.
Szóval szerintem ez egy olyan kérdés, amit nem kell találkozásonként feltenni ismerősnek.
5/21 anonim válasza:
gci nem tudom eldönteni , hogy vicces vagy nem :DDD mindenesetre semmiképp nem kéne egy ilyenen megsértődni. a rokonod egy fapna
6/21 anonim válasza:
Ez túl morbid egy terhesnek, nem csodálom hogy besértődtek, persze ők kezdték.
7/21 anonim válasza:
Az sem kisebb bunkóság, hogy téged zaklat állandóan.
8/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem bunkóság.
Szerintem nagyobb tapintatlanság folyton a gyerek témát előhozni. Majd eldöntöd, hogy mikor akarsz (ha egyáltalán akarsz) gyereket. Nem is értem az ilyen nőket, miért gondolják, hogy mindenkinek a gyerek okozhat csak örömöt?
9/21 anonim válasza:
Bunkóságnak nem mondanám, bár annyira szerintem sem jó poén, de messze nem ad rá okot, hogy megsértődjön. De ha ebből sem kapcsol, hogy mást ilyesmivel piszkálni tahóság, akkor semmiből, sajnos a rokonod nem túl értelmes ezek szerint.
10/21 anonim válasza:
hát reméljük legalább vették az adast és nem zaklatnak többet ezzel
egyébként van párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!