Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság volt? Szerintem...

Bunkóság volt? Szerintem egyértelmű, hogy vicc volt.

Figyelt kérdés
Egyik rokonom épp terhes és folyamatosan azzal piszkáltak, hogy mikor jön nálam a baba, mikor leszek már terhes, stb. És megkérdezte, hogy na mikor lesz baba a hasamban? Rávágtam, hogy hamarabb lesz ha a gyerekedet megeszem, mint hogy terhes legyek. Viccesen. És megsértődtek...
2015. nov. 7. 15:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Hát elég szar poén volt, de én nem sértődtem volna meg. De nem is nevettem volna.
2015. nov. 7. 15:40
 2/21 anonim válasza:
90%

Szerintem ez egyátalán nem vicces de egyátalán nem bunkóság...

Semelyik

2015. nov. 7. 15:41
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
+1 az előzőeknek
2015. nov. 7. 15:44
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

Én jót röhögtem. :D

Nem tudom, szerintem amúgy bunkóság ezt kérdezni. Nem tudhatja, mi áll a dolog hátterében. Lehet, hogy akit kérdez, évek óta sikertelenül próbálkoznak, és akaratlanul is megbántja őket.

Szóval szerintem ez egy olyan kérdés, amit nem kell találkozásonként feltenni ismerősnek.

2015. nov. 7. 15:45
 5/21 anonim válasza:
79%
gci nem tudom eldönteni , hogy vicces vagy nem :DDD mindenesetre semmiképp nem kéne egy ilyenen megsértődni. a rokonod egy fapna
2015. nov. 7. 15:46
 6/21 anonim ***** válasza:
3%
Ez túl morbid egy terhesnek, nem csodálom hogy besértődtek, persze ők kezdték.
2015. nov. 7. 15:47
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Az sem kisebb bunkóság, hogy téged zaklat állandóan.
2015. nov. 7. 15:51
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

Egyáltalán nem bunkóság.

Szerintem nagyobb tapintatlanság folyton a gyerek témát előhozni. Majd eldöntöd, hogy mikor akarsz (ha egyáltalán akarsz) gyereket. Nem is értem az ilyen nőket, miért gondolják, hogy mindenkinek a gyerek okozhat csak örömöt?

2015. nov. 7. 15:52
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Bunkóságnak nem mondanám, bár annyira szerintem sem jó poén, de messze nem ad rá okot, hogy megsértődjön. De ha ebből sem kapcsol, hogy mást ilyesmivel piszkálni tahóság, akkor semmiből, sajnos a rokonod nem túl értelmes ezek szerint.
2015. nov. 7. 15:57
 10/21 anonim ***** válasza:
97%

hát reméljük legalább vették az adast és nem zaklatnak többet ezzel

egyébként van párod?

2015. nov. 7. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!