Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság volt? Szerintem...

Bunkóság volt? Szerintem egyértelmű, hogy vicc volt.

Figyelt kérdés
Egyik rokonom épp terhes és folyamatosan azzal piszkáltak, hogy mikor jön nálam a baba, mikor leszek már terhes, stb. És megkérdezte, hogy na mikor lesz baba a hasamban? Rávágtam, hogy hamarabb lesz ha a gyerekedet megeszem, mint hogy terhes legyek. Viccesen. És megsértődtek...
2015. nov. 7. 15:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Proli szokás valakit állandóan ezzel zrikálni.
2015. nov. 7. 16:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond, megértelek! Engem is idegesítene, és szerintem én is hasonlóképpen reagáltam volna:)
2015. nov. 7. 17:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahol jogos volt visszaszólni. Tőlem is szokták a családban kérdezgetni, hogy mikor lesz már baba nálunk. Eleinte próbáltam normális választ adni, de már hihetetlen idegesítő egy idő után...

Aztán az egyik családi összejövetelen szaladgáltak éppen aranyosan a (rokon)gyerekek, mire az egyik rokonom ezen "elérzékenyülve" megkérdezte, hogy nekem mikor lesz gyerekem. És mivel ez már a sokadik ilyen kérdés volt, azt találtam mondani, hogy "SOSE !!". Hát mit ne mondjak, megfagyott a levegő hirtelen :/ :)

Nálunk egyébként anyum az aki rendszeresen szóba hozza a témát, így már sokszor tényleg nem tudok a "majd"-on kívül mit mondani. (lehet, hogy tényleg nem is lesz, nem tudhatom)

Szóval kicsit morbid volt amit mondtál, de a rokonok is leállhatnának már az ilyen jellegű kérdésekkel.

25N

2015. nov. 7. 17:18
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nincs párom, 23 éves vagyok, nem rég diplomáztam, jelenleg külföldön élek és dolgozom. Lehet nem is szeretnék gyereket, majd ahogy hozza az élet. Egyelőre biztosan nem. Nem az év poénjának szántam én sem, de már nem tudtam mit mondani rá, amikor már elmondtam párszor, hogy most másra koncentrálok.

2015. nov. 7. 18:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Engem is ezzel csesztettek sokáig, aztán amikor nagy nehezen 35 évesen eljutottam addig, hogy már van lakásom és merek gyereket vállalni, akkor meg egyik sem jött meglátogatni a gyereket.
2015. nov. 7. 20:19
 16/21 A kérdező kommentje:
De amúgy nem értem, hogy miért jó nekik ha más gyereket szül? Mert aranyos és jó babusgatni addig az 1-2 óráig amíg látják? Vagy miért? Tényleg nem értem, én sosem kérdeznék ilyesmit. És jól írta az egyik válaszolóm, lehet valaki küszköd ezzel és nehéz téma számára. Primitív dolog szerintem.
2015. nov. 7. 20:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezen, hogy miert jo nekik ha mas is szul es gyereket nevel, mar en is gondolkodtam es sok ember szerintem az eletben a gyereknevelest, csaladalapitast (es egyeb, szamomra roppant unalmas es atlagos dolgot) alap dolognak tartja. Mintha attol, hogy no vagy, kotelesseged lenne azt az eletet elni amit olyan sokan. Nekik ez a normalis. Az, hogy valaki esetleg nem is szereti a babakat, utazgani es elvezni szeretne az eletet, az mar nagyon nem normalis dolog es le kell nezni...ez van :(
2015. nov. 7. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem éppen vicc, de az agressziójukra tökéletes és kreatív válasz.

Ugyanis senkinek semmi köze ahhoz, hogy te akarsz-e gyereket, mikor, és miért van vagy miért nincs még gyereked. A folyamatos piszkálás az agresszió, és az is az, hogy helyetted akarják megszabni azt, hogyan élj.

Jól válaszoltál, nekem nagyon tetszik! :)

2015. nov. 7. 21:19
 19/21 anonim ***** válasza:

16: Kérdező: Azért jó nekik, hogy neked ne legyen jó. A gyerektelenség a szabadságot és a függetlenséget jelenti. Sok nő nem meri megtenni ezt, de azt nem bírja elviselni, hogy bárki más meg merje tenni azt, amit ő nem. Ezért zrikál.

Le kell őket szerelni, keményen és határozottan.

Pl. azzal, hogy közlöd az enyik agresszív nyanyával, aki zrikál, hogy mikor lesz már gyereked, mert ideje volna, hogy és neki mikor lesz már a temetése? Ideje volna. Durva, de a durvaságukra pont jó válasz.

2015. nov. 7. 21:24
 20/21 anonim ***** válasza:

:-)

Az ilyen bsztatók szoktak mindig megsértődni,ha nem ülsz fel szopórollerre,és nem adsz "illendő" választ az ő nem illendő kérdésükre,hogy aztán tovább csesztessenek.

Önügazolásként,hogy lám-lám neked milyen s.zar is az életed!

2015. nov. 8. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!