Bunkóság volt? Szerintem egyértelmű, hogy vicc volt.
Szerintem valahol jogos volt visszaszólni. Tőlem is szokták a családban kérdezgetni, hogy mikor lesz már baba nálunk. Eleinte próbáltam normális választ adni, de már hihetetlen idegesítő egy idő után...
Aztán az egyik családi összejövetelen szaladgáltak éppen aranyosan a (rokon)gyerekek, mire az egyik rokonom ezen "elérzékenyülve" megkérdezte, hogy nekem mikor lesz gyerekem. És mivel ez már a sokadik ilyen kérdés volt, azt találtam mondani, hogy "SOSE !!". Hát mit ne mondjak, megfagyott a levegő hirtelen :/ :)
Nálunk egyébként anyum az aki rendszeresen szóba hozza a témát, így már sokszor tényleg nem tudok a "majd"-on kívül mit mondani. (lehet, hogy tényleg nem is lesz, nem tudhatom)
Szóval kicsit morbid volt amit mondtál, de a rokonok is leállhatnának már az ilyen jellegű kérdésekkel.
25N
Köszönöm a válaszokat.
Nincs párom, 23 éves vagyok, nem rég diplomáztam, jelenleg külföldön élek és dolgozom. Lehet nem is szeretnék gyereket, majd ahogy hozza az élet. Egyelőre biztosan nem. Nem az év poénjának szántam én sem, de már nem tudtam mit mondani rá, amikor már elmondtam párszor, hogy most másra koncentrálok.
Nem éppen vicc, de az agressziójukra tökéletes és kreatív válasz.
Ugyanis senkinek semmi köze ahhoz, hogy te akarsz-e gyereket, mikor, és miért van vagy miért nincs még gyereked. A folyamatos piszkálás az agresszió, és az is az, hogy helyetted akarják megszabni azt, hogyan élj.
Jól válaszoltál, nekem nagyon tetszik! :)
16: Kérdező: Azért jó nekik, hogy neked ne legyen jó. A gyerektelenség a szabadságot és a függetlenséget jelenti. Sok nő nem meri megtenni ezt, de azt nem bírja elviselni, hogy bárki más meg merje tenni azt, amit ő nem. Ezért zrikál.
Le kell őket szerelni, keményen és határozottan.
Pl. azzal, hogy közlöd az enyik agresszív nyanyával, aki zrikál, hogy mikor lesz már gyereked, mert ideje volna, hogy és neki mikor lesz már a temetése? Ideje volna. Durva, de a durvaságukra pont jó válasz.
:-)
Az ilyen bsztatók szoktak mindig megsértődni,ha nem ülsz fel szopórollerre,és nem adsz "illendő" választ az ő nem illendő kérdésükre,hogy aztán tovább csesztessenek.
Önügazolásként,hogy lám-lám neked milyen s.zar is az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!