Miért kell minden alkalommal elrángatni a nagynénémékhez? 13L
Minden egyes alalomkor amikor van valami közös ebéd meg ilyenek van.Szülinap,karácsony vagy névnap engem anya elrángat a nagynénémékhez akiket nem is birok.A fiú unokatesóm úgy kezel mint egy 5 évest,a nagynéném folyamatosan értelmetlenségeket kérdez amire még válaszolni is lehetetlen a férje humorkodni próbál erőltetett módon ami nem vicces de azért vágjak hozzá jó képet,egyedül a lány unokatesómmal nincs bajom ő normális,hasonló a stílusunk,a többi vendéget meg nem nagyon ismerem.Én vagyok a legfiatalabb.Az unokatesóim is huszonévesek.Gyakorlatilag mindenki lekezelő velem!
De minek kell elrángatni?Illetve mit csináljak jogy ne menjek?13L
Mar 1x kiirtal egy ilyesmi kérdést, nem? :D
Csak az maradt meg, hogy a nagynened a tanárod, emiatt kérdeztem
Viseld el őket par óráig es kész
Tv-zni nem tudsz elmenni?
Vagy a lany unokatesoddal beszelgetni külön?
Az, hogy ki lehet bírni, gyakorlatilag igaz, hisz életveszély nem fenyeget, de biztos szar lehet. Ezt felnőttként mondom.
Sajnos pár évig menned kell még, de utána ejtheted őket. Én is ezt tettem. A család nem számít semmit. Szembe is köpném magam, ha csak azért tartanám a kapcsolatot borzalmas emberekkel, hogy egyszer hátha használni tudom őket valamire.
Irigylem annak a családját, akinek normális, én se gyerekként, se felnőttként nem akarok olyan beszélgetésbe bekapcsolódni, aminek egyetlen témája a politika, és a kinek mennyi pénze van és honnan szerezte.
Bezzeg az jó mikor pénzt adnak..
Nőljetek már fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!