Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A másodunokatesomnak a sógra...

A másodunokatesomnak a sógra nekem nem rokon ugye?

Figyelt kérdés

Na ez egy elég bonyolult helyzet de leirom

Az anyamnak az unokatesojának a fia vagyis az én másodunokatesomnak a feleségének az öccse nekem ki? nem rokon igaz? mármint vérszerint nem de amugy se?

de a másodunokatesomnak a felesége meg az öccse máshonnan is lehet hogy rokon de remélem nem

szoval van az én nagyapám és neki van egy testvére neki a felesége meg a másodunokatesomnak a feleségének az apja édes testvérek, akkor nekem rokon?

nagyon köszi a válaszokat az a helyzet hogy bejön ez a fiu, a másodukatesmnak a feleségének az öccse vagyis az uncsimnak a sógra :D de ez akkor nekem nem rokon?

mi a véleményetek erről?

ha az uncsim helyébe lenne titeket zavarna hogy a sógrával vagyok?

mert ha ugy nézzük ha nekünk lenne majd gyerekünk a másodunokatesomnak a gyereke neki édes unokatesoja lenne mert a másodunokatesomnak a feleségének az öccsével van gyerekem

de ha nem vele lennék akkor csak harmad unokatesok lennének

titeket zavarna ez a helyzet ha ilyen dolog történne a családba?

nem tudom hogy mit csináljak :)

két részről is rokon ha ugy nézzük..mondtok véleményt?

2015. szept. 20. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ma mindenki a családjából válogat vagy mi a fene van? =D Ez már ma vagy a harmadik ilyen kérdés...
2015. szept. 20. 22:53
 2/5 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel hanyadik hanem a valasz erdekel ha nem tudod ne irj :)
2015. szept. 20. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez lehetne a Vágóban a 40 milliós kérdés, mert ezt kibogozni...
2015. szept. 20. 23:09
 4/5 H_Vivien ***** válasza:
Sehogy sem rokon és kész. Hiába Neked másodunokatestvéred, annak a sógoráról,vagyis a másodunokatesód feleségének a testvéréről van szó, tehát az Neked senkid sem. Hacsak nem Ő is családban marad alapon rokont választott Magának :)
2015. szept. 20. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ebből nem derült ki, hogy közeli vérrokon lenne, de rokon.

Ne aggódj mind a hét milliárd ember még vérrokon is.

Minden rokonod rokona, a te rokonod is.

De a ha sógor elveszi a sógornője húgát, amíg nincs vita a családban, addig normális esetben csak öröm.

2015. szept. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!