A másodunokatesomnak a sógra nekem nem rokon ugye?
Na ez egy elég bonyolult helyzet de leirom
Az anyamnak az unokatesojának a fia vagyis az én másodunokatesomnak a feleségének az öccse nekem ki? nem rokon igaz? mármint vérszerint nem de amugy se?
de a másodunokatesomnak a felesége meg az öccse máshonnan is lehet hogy rokon de remélem nem
szoval van az én nagyapám és neki van egy testvére neki a felesége meg a másodunokatesomnak a feleségének az apja édes testvérek, akkor nekem rokon?
nagyon köszi a válaszokat az a helyzet hogy bejön ez a fiu, a másodukatesmnak a feleségének az öccse vagyis az uncsimnak a sógra :D de ez akkor nekem nem rokon?
mi a véleményetek erről?
ha az uncsim helyébe lenne titeket zavarna hogy a sógrával vagyok?
mert ha ugy nézzük ha nekünk lenne majd gyerekünk a másodunokatesomnak a gyereke neki édes unokatesoja lenne mert a másodunokatesomnak a feleségének az öccsével van gyerekem
de ha nem vele lennék akkor csak harmad unokatesok lennének
titeket zavarna ez a helyzet ha ilyen dolog történne a családba?
nem tudom hogy mit csináljak :)
két részről is rokon ha ugy nézzük..mondtok véleményt?
Ebből nem derült ki, hogy közeli vérrokon lenne, de rokon.
Ne aggódj mind a hét milliárd ember még vérrokon is.
Minden rokonod rokona, a te rokonod is.
De a ha sógor elveszi a sógornője húgát, amíg nincs vita a családban, addig normális esetben csak öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!