Mit csináljak, hogy jobb legyen?
Azért hiányzik anyira, mert ott valami nagy lekiértéket kapsz.
Én az egyik nyári táboral vagyok így. Olyan nagyértéketek kaptam ott, amit máshol nem igen kapok meg, de próbálom itthon is fenttartani ezeket :)
Gondolkozz el el rajta mik azok az értékek, amiket ott kapsz és próbáld meg otthon is megvalósítani :)
Pontosan tudom, milyen ez az érzés! Én az unokatesóimmal vagyok így:) Valahogy mindig olyan jó a hangulat ott, nagyon szeretek ott lenni, viszont a nagy távolság miatt egy évben kb. háromszor látjuk egymást.
Mikor hazajövök, nekem is olyan hiányérzetem van, érzem hogy itthon nem kapom a helyem, és hogy odakívánkozok. Általában az szokott segíteni, ha ilyenkor beszélek velük telefonon, vagy kimesélem magamból azt a sok élményt, amit ott szerztem. Aztán 2-3 nap után rájövök, hogy talán túl sokat gondolkodok ezen, és nem figyelek eléggé a Saját életemre, ami itt és most van, ilyenkor általában megnézek valami jó komédiát, hogy kicsit feldobja a kedvem, aztán tervezgetni kezdek, cèlokat tűzök ki magam elé, mert az mindog feldob ès inspirál (lehet ez akármi, egy edzésterv, hogy megismerkedek valakivel, vagy egy egyszerű diy projekt)
Próbálj meg te is valahogy ezekre koncentrálni, az 'itt ès most'-ra, de közben tudd, hogy legközelebb amikor lehetőséged lesz rá, elmész a keresztszüleidhez:) addig is beszélj velük telefonon, vagy kérd meg a szüleidet, hogy szervezzetek egy "hétvégi nyaralást": elmentek hozzuk, ott alszotok, és "rokonlátogattok".
Máskor pedig próbàld meg elterelni a gondolataidat, egy filmmel, vagy sportolàssal, a barátaid tàrsaságával. És ne aggódj, pár nap, és elmúlik ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!