Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit találjak ki, miért nem...

Mit találjak ki, miért nem megyünk az esküvőre?

Figyelt kérdés
Az rokonok házasodnak. Tudni kell, hogy a két család soha sem volt jó viszonyban, utcán köszönünk és ennyi évtizedek óta. A probléma most mindegy. kaptunk egy meghivót, de kijelentették pénzt kérnek. Sajnos nem állunk anyagilag úgy, hogy pár tízezer forintot tudjak ajándékozni nekik. A szertartásra elmegyünk természetesen, viszont mivel nincs pénzem a lakodalomba már nem. Kérlek, segitsetek valami hihető sztorit kitalálni, hogy miért nem tudunk menni. Nem szeretném elárulni, hogy egyik napról a másikra élünk. Nem értenék meg. :( én sajnálom legjobban, hogy haugsághoz kell folyamodnom, de hiába próbáltam anno is a békülést, nem jött össze. Most pedig csak a pénz miatt hívtak meg. :(
2015. szept. 10. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mondták volna, hogy pénzt kérnek, én akkor se mennék ilyen esetben.

Nem függ össze a kettő.

2015. szept. 10. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, hogy miért vagy a pénz részen kiakadva, ma már sokkal több értelme van azt adni, mint mindenféle vackot, amiből úgyis van otthon. Illetve azért a vacsora árát illik állni. Egyrészt. Másrészt ha emg nem telik rá, megköszönöd a meghívást, de megmondod, hogy nem tudtok sajnos elmenni, azért egy gratuláló lapot küldj utólag postán és kész.
2015. szept. 10. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Én az ilyen aggyámápénzt meghívós esküvőkre el se megyek... Pedig van miből adnom, és ahol nem követelik ki, ott adok is.
2015. szept. 10. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kell magyarázkodnod, köszönitek, sok boldogságot, és jól otthon maradtok. Felnőtt emberek vagytok, ne essetek már hasra mások előtt, hogy még hazugságokba is bonyolódtok!
2015. szept. 10. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!