Az ilyen nagynénivel mit lehet csinálni?
Bocs, de én azért csak kiszámoltam a kérdező testtömegindexét: 22,2, ami normál, ugyanis a túlsúly 25-től kezdődik.
Ne diétáztassunk már egy normális alkatú lányt csontgebére!
Nagynénédről meg annyit, hogy a súlyodtól eltérően nem normális, hülyével meg nem érdemes vitatkozni, mert ha az IQ-jával nem tud, legyőz a rutinjával.
A nagynénéd meg semmit se adott, minek szól bele, te mit beszélsz az anyukáddal?
Az alakod meg normális, én 72 kg-val érettségiztem le (178 cm) és másfél év múlva 57 kg voltam. Nem csináltam semmi különöset, csak a hormonok.... Erről ennyit.
Amúgy meg nagyon ritka aki mindenből kitűnő gimiben, legtöbben az érettségi tárgyakra gyúrnak, plusz a szaktárgyakra vagy kedvenceikre.
Nénikédnek a saját életével/önértékelésével vannak bajok, amin úgy tud könnyíteni, hogy a másikat próbálja alázni, meg a hibákat meglátni benne.
Ha most végignézed, milyen a nénikéd élete, szerinted kiegyensúlyozott? Nemi milyen a BMI-je?
Na ugye, a hiba nem benned van. Esetleg néha visszavághatnál neki, hátha leszáll rólad.
Igaza van itt a többségnek. A súlyoddal ne foglalkozz egyenlőre! Vigyázz persze, hogy mennyit és mit eszel és ehhez mennyit mozogsz. De úgy látom, ezt magadtól is figyeled és nem hiszem, hogy el lennél szállva magadtól.
A megfogalmazásaidból úgy látom, elég jól ki tudod fejezni magad. Ideje, hogy ebbe a nagynénéd is belekóstoljon. Ha elég ügyes vagy, akkor egy-egy alkalommal alaposan mérd végig, tetőtől talpig és akár ne is mondj rá semmit, elég, ha látja a gesztusaidból, hogy mit gondolsz.
A nagynénéd egyébként a korához képest olyan bombázó, hogy kritizálhat bátran?
Ami a csokit és a pénzügyeiteket illeti: semmi köze hozzá. Úgy tűnik, anyukádék is így gondolkoznak a dologról. Akkor meg ne izgasd magad e miatt!
Apropó: tőle mit kaptál a születésnapodra? A fentiek alapján pénzt nem, akkor csak a kritikáival köszöntött fel?
a kérdező súlya teljesen normális. én 164 vagyok, 56 kg és így vagyok kb. jó, de még így is vékony vagyok, csak nem TÚL vékony. Mivel aki izmosabb, annak nehezebb a súlya, ugyanolyan körméretekkel, ezt saját magamon tapasztaltam, volt, hogy kevesebb kg voltam, mégis nagyobb méretű ruhát kellett hordanom. Tehát a kg-ból még nem sokat lehet megmondani, de akárhogy csűrjük-csavarjuk, a kérdező teljesen normál testalkatú lehet, nem kell fogyni semmiképp, és néha a csoki is belefér.
A másik dolog, hogy ha 10 ezerből ruhákat plusz zoknit-fehérneműt vettél, akkor nagyon jól osztottad be a pénzedet, mivel ebből max egy nadrágot lehet venni manapság, ha egy sima boltba megy be az ember.
Arról nem is beszélve, hogy ezek olyan dolgok, amiket amúgy is meg kellene kapnod, nem csak szülinapra, ajándékként.
szóval szerintem minden oké veled, felelősségteljes fiatal nő vagy, és csak így tovább! az életben lesznek még beszólogatós emberek, ezeket nagy ívben le kell xarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!