Az ilyen nagynénivel mit lehet csinálni?
...azert 65 kilosan mar nem vagy nadszal!! Vigyazz, tenyleg nem kellene csokit enni. Oke, oke, jo tanulo vagy blabla de az egeszseged is legalabb olyan fontos!
A magassagodhoz kepest majdnem tulsulyos vagy!
171 cm és 65kg szerintem egyátalán nem túlsúlyos,aki szerint 10kg-ot le kéne fogynia az forduljon orvoshoz testkép zavarral..
szerintem nagynénédnek semmi köze nincsen hozzá,hogy te mennyi pénzt kaptál és kitől a szülinapodra. az meg,hogy beleszól,hogy anyukád ne vegyen neked csokit mert most kaptál 10 ezret és amúgy is kövér vagy, ez nagyon gáz..én anyukád helyében elküldtem volna a francba,hogy törődjön a saját dolgával. nálunk a piacon 600ft az a nagy milka.de ha boltból veszitek se megy csődbe a családi költségvetés szerintem..de ha gondot jelent akkor anyukád mondja,hogy nem tud neked venni és kész..de nem nagynéninek kéne más pénztárcájában kutakodni és megszabni,hogy mennyit költhet a gyerekére a testvére..
Akik itt irjak, hogy a kerdezö tulsulyos, azoknak mennyi a BMI-jük?
Lattatok mar 65 kilos nöt? En ettöl tökre ki tudok borulni. Aki magas, az nem lehet 50 kilo, ez van. Ha meg sportol, akkor az izmoknak is van sulya es az izom nehezebbe mint a haj. En majdnem 180cm melle közel 70 kg nyomok megsem vagyok köver, söt! Tudom itt egyesek szerint rajtam 20 kg felesleg van, es azonnal adjam le! Aztan meg sirnak körbe, hogy miert van annyit testkepzavaros lany.
Kerdezö a nagyneneddel meg ne törödj. En anyukamnak ( vagy apukamnak, attol függ kinek a testvere) azert elmondanam, hogy rosszul esett ami a nagyneni mondott. Anyukad kiallt melletted?
Anyud jó fej, hogy kiállt melletted :)
Nagynénit levegőnek kell nézni, kész.
Hm, megnéztem egy pár BMI kalkulátort, mindenhol az jött ki, hogy normál kategória vagy.
Sőt, a normál 54-72 kg között van - nyilván alkatfüggő.
Ennyit a sok okostojásról.
3-as, idióta vagy, már bocs. A kérdezőn semmiképpen nincs 10 kg felesleg, max. 3-4, és 55 kg-mal pedig lehet, hogy ijesztően sovány lenne (én az voltam hasonló magassághoz 54 kilóval, és konkrétan már menstruációm is alig volt akkor). Nem itt kellene osztanod a beszűkült baromságaidat, nem csak 40-50 kilóval lehet valaki szép. Egyébként ez a lány pl. több kiló, mint a kérdező, mégsem mondanám kórosan elhízottnak: [link]
Kérdező, egyszerű, ne foglalkozz vele. Nem ő tart el téged, szóval semmi köze sincs ahhoz, hogy mikor vesznek neked a szüleid csokit. 10 ezer forint pedig tényleg nem olyan hatalmas összeg, hogy ne lehessen elkölteni hamar, és amúgy is értelmes dologra költötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!