Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem bírom a nagynénéméket....

Nem bírom a nagynénéméket. Igazam van? 13L

Figyelt kérdés

Szóval mindíg is utáltam az ünnepeket meg a családi összejöveteleket meg egyáltalán azt amikor az utolsó pillanatban szólnak h meglátogatnak.Amióta csak az eszemet tudom soha nem voltam oda az ilyenekért.Ugye én vagyok a legfiatalabb ezért nem birok kivel beszélni ilyekor mert hát miről kéne beszélnek az unokatesómmal akik huszon évesek.A nagynéném meg hát a magyar töri tanárom így hát már mégannyira se bírom mert hát mit szeressek azon hogy tömkretette anya bizalmát felém?A családi alkalmakon kirekesztettnek érzem magam mer ugye senki nincs ott az én korosztályomból.A nagynéném családja mindíg is lenézett engem mintha agyalágyult lennék főleg a két unakatesóm.De ma betelt a pohár.Meglátogattak a nagynéném rögtön szóvá teszi de meleg van nálunk (nincs klímánk).Oké jó kit érdekel.A lányunokatesómmal nincs nagyon semmi bajom csak simán nem az akivel úgy lehet beszélgetni.A másik uncsitesóm volt oly kedves hogy segíteni akat valamiben anyumnak (lényegtelen mi) csak hát közben jól hülyének nézte met h biztos nem jól csinálta azért nem működött (érdekes módon tudjuk hogy működik a cd lejátszó és senki nem olyan hülye hogy fordítva tesz bele a cdt).Ugye anyum megsértődött,a drága nagynéném meg semmit nem mond a fiának (nagykorú de azért mégis na) hogy ne nézze már hülyének anyámat.Elmentek anyu sértődötten mondja hogy milyen beképzelt az unokatesóm.Nálam elszakadt a cérna,azt még anyu kerdvéért eltűröm hogy lekezelőek velem de azért ne nézzék már le anyámat!

Igazam van nem?

2015. szept. 5. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Bunkó, neveletlen paraszt :D

Ha mar a nagynénid is úgy kezdi, hogy milyen meleg van, akkor mit vársz a gyereketol?! :DDD

2015. szept. 5. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nincs is szükség klímára, amikor kint 16 fok van. Vagy nem nyitottatok még ablakot, mióta lehűlt a levegő? :)

A mindig pedig rövid i (mindkét i-je).

Amúgy meg rájuk kell hagyni. A hátuk mögött kibeszélitek őket, osz'jóvan.

2015. szept. 6. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Miaz,hogy csak úgy beállit?és rögtön beszologat,hülyének néz a saját hazatokbanküldjętekel pi csàba:most épp nem alkalmas a vendégség.
2015. szept. 6. 02:59
 4/5 A kérdező kommentje:
utolso pillanatban telefonálnak.egyszer már csinaltam olyat h beultem a klotyora inkább.amúgy meg az a vicc hogy előtte anyám azt szajkózta nemem mindíg hogy milyen okosak meg így meg úgy.
2015. szept. 6. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
mert hát
2015. szept. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!