Nem tudom, hogy a sógornőm miért csinálta ezt. Ti mit gondoltok?
Vasárnap a bátyám áthívott minket hozzájuk. A párjával èl, a kettőnk örökölt lakásában.
A nègy èves kislányommal mentem, de útközben hívott a tesóm, hogy egy kicsit kèsik mert bent kellett maradnia dolgozni.
Mikor oda èrtünk becsengettem, jött ki a "sógornőm".
Nos, van 2 rotweillerük amit mindig hátra zárnak a kertbe mikor megyünk mert a kislányom fèl a kutyáktól. Kèt ève a szomszèdunk kutyája átugrott a kerítèsen ès nekiment a lányomnak. Azóta mindig próbáltam megbèkèltetni őt a kutyusokkal mind hiába.
Most is mielőtt bementünk megkèrdeztem ,hogy mehetünk-e. Mondta, hogy persze.
Ahogy mentünk látom, hogy fut a kèt kutya felènk, a kislányom sikít, ő meg nevet az ajtó előtt.
Rögtön vissza is futottunk a kapu elè, majd kèrdezem tőle hogy mièrt nem zárta el.
Nevetve mondja, hogy a kislánynak meg kell tanulnia nem fèlnie a kutyáktól.
Egyszerűen nem is èrtem, hogy ez mire volt jó neki.
Ezek után pont befutott a bátyám, de a kislányom már nem is mert bemenni.
Másnap hívott, hogy beszèlt a párjával de egyszerűen nem jutott vele dűlőre, hogy mièrt csinálta de az ő nevèben is elnèzèst kèrt.
Most itt vagyok, hogy ezek után nem tudom hogy álljak hozzá.
Nem tudom ,hogy mire volt jó neki ez az egèsz.
Most függetlenül attól hogy kinek milyen kutyája van meg mennyire fél tőle vagy milyen élményei vannak, vagy hogy neveli a gyerekét ez egy annyira apró kérés h BUNKÓSÁG nem eleget tenni neki, főleg hogy a kérdező házában lakik ingyen (mint írta a ház fele az övé!).
Esetleg segítő kutya esetén lehetne kérdéses, de ilyen esetben hogy van is lehetőség elkeríteni tényleg rosszindulatú dolog.
Ismerősnek nagyon kedves,aranyos jónindulatú goldenje van, de akkor is pórázra teszi kisgyerek mellett, mert egyszerűen méretre nagyobb és simán elsodorja ahogy simogatásért ugrándozik.
Én biztos nem állnék vele szóba többet, hanem csak röhögnék egyet amikor átadom a hivatalos felszólítást lakáshasználati díj fizetésére. Számomra ezek után nem lenne ok, h ingyen megtűrjem ott.
"Nem is vettem èszre, hogy baja lenne velem. " - akkor lassan észreveheted, ez szimpla rosszindulatú bunkóság.
Gondolom, nem a gyerekeidet utálja.
Jobban belegondolva a lakás miatt "utálhat". Talán fèltheti a helyèt?!
Pedig soha nem volt róla szó, hogy mi oda költözünk vagy bármi.
Igazából bármi is a problèmája semmi nem jogosítja fel őt arra, hogy ezt tegye.
A lényeg az, hogyha lett volna bármiféle értelmes magyarázat erre (pl. 2 perce hívták h meghalt valakije és oda se figyelt mit kérdezel csak bólogatott v ilyesmi...) akkor az már kiderült volna mert felhívott volna egy óra múlva a magyarázattal mikor összeszedi magát.
De mivel ilyen nem volt és még röhögött is, egyértelmű a rosszindulat.
Tesómnak megmondanám, hogy mivel erre nincs magyarázata a csajnak, vettem a célzást, hogy nemkívánatosak vagyunk ott, megnyugodhat, biztos be nem teszem oda a lábam. Viszont akkor fizetheti ki szépen a lányka a ház felét nekem, ha ott szándékozik maradni vagy különben beköltöztetek mellé két kétes előéletű fickót mellé az én házfelembe. Az, hogy a tesóm barátnője nem jogosítja fel arra, hogy a gyerekemre engedjen 2 rottweilert és nincs is fogok megbocsátani ha sunnyog és nem mer elém kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!