Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ezután? Hm?

Mit tegyek ezután? Hm?

Figyelt kérdés

Szóval.. az unokatestvérem és én köztem másfél év van.Én lány vagyok ő fiú.Ő az idősebb.Feküdtünk az ágyon,hülyéskedtünk,egymást csikiztük stb.

Amikor egyszerre csak csend lett,és egymás szemébe néztünk.Ezután elkezdett hajolni a szám felé.Én leblokkoltam,egyszerűen csak ott feküdtem tovább.Mintha az egész erő kiment volna a testemből. És mikor már csak tényleg fél mm volt közöttünk,eltávolodtunk egymástól ful egyszerre.Ezután rögtön megpuszilta az arcomat,megölelt,és szó nélkül távoztunk mindketten a szobából.Ezt pityeredve írom,nem tudom hogy hogyan jutottunk el idáig.

Nagyon szégyenlem magam.

2015. aug. 17. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, ne sirj :)

Szerintem nincs benne semmi, mert nem csókolt meg, persze, lehet fura lesz ezek után az első 1-2 találkozás, de egy pusziban es ölelésben meg nincs semmi :)

Hány évesek vagytok?

Priviben is írhatsz :)

2015. aug. 17. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

tarts egy pici távolságot tőle ezek után

azért ennél a rokonsági foknál mégsem kellene összegabalyodni

nem nem a genetika hanem a családjaitok miatt

2015. aug. 17. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez bárkivel előfordulhat.

Ha felügyelet nélkül lennék, és bármely lánnyal összekerülnék így ágyon heverészve ... hát könnyen jön ilyenkor valamiféle varázslat, szikra.

Szégyelni nem kell, csak ... esetleg fogd vissza magad, esetleges következmények miatt.

2015. aug. 17. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Naaah, nyugi ez egy kis baleset, az se,mert nem tortent semmi. Az emberben vannak osztonok, vagyak, ami neha arra is kivetul, akihez nem vobzodik, de ilyen esetben mp ek alatt hideg zuhanykent elmulik. Csak utana ciki. Ha olyan viszonyban vagytok, beszeljetek meg h ezt felejtsetek el, mintha mi se tortent volna
2015. aug. 17. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

nyugi, ilyenek megesnek.

az unokatesokkal kicsit közvetlenebb általában a viszony, az exemék (fiúk lány unokatesokkal)egymásnak mutogatták a nemi szerveiket, hogy kinek van már rajta szőr..)gondolom a nagyvilágban rengeteg hasonló sztori van unokatesokkal.

2015. aug. 17. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Cigóknál ez ok
2015. aug. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!