Szerintetek hagyjam szó nélkül?
De te miért nem mentél még el meglátogatni? Veszélyeztetett terhes vagy?
30 hetesen még nem durva egy utazás és 100 km meg kb. másfél óra út, esetleg aludhatsz is anyóséknál vagy szüleidnél aztán másnap vissza.
Sőt hat hete még csak 24 hetes voltál, még könnyebben mozogtál. Én elmentem volna kb. második héten, h minél hamarabb meglegyen a látogatás, mert minél kisebb a has annál könnyebb.
Nekem az az érzésem, hogy nem is akarja egyikőtök se meglátogatni. Nálunk a testvérek már második nap jöttek a kórházba látogatni. Ha 24 hetesen elmentél volna és megnézed a babát a kórházban, kb. fél órát kellett volna rászánni, nem egy megerőltető dolog, ráadásul tanulságos is lett volna, hisz hamarosan te is szülsz.
Nektek is köszönöm a válaszokat! :) Gondolom nem én lennék a lényeg a látogatásnál,hanem a párom, vagyis a testvére. Egyébként mikor megszületett a baba, telefonon beszéltünk a sógornőmmel,hogy mikor lehet menni őket meglátogatni. Azt mondta,hogy megerősödnek és utána. Nekünk ez a megerősödés azt a 6 hét gyermekágyas időszakot jelenti. Tehát mi egyébként is mostanságra terveztük a látogatót. Nekünk nem fognak kelleni a ruhák,mert 1,nekik fiuk van, nekünk kislányunk lesz
2, mi már bőven túlvásároltuk magunkat
3, képeken,amiket feltölt látom milyen ruhákban van a baba. Nekünk amúgy sem kéne anyósom által turkált agyon mosott, nyúlt ruhácskák.
Egyébként,aki írt a testvérekről. Nekem tuti jó testvérem van, pedig ellentétei vagyunk egymásnak, mégis egymás legjobb barátnői vagyunk. :)
Nem tudom mitől alakul ez ki, lehet az a gond,hogy a páromék hárman vannak tesók és mind a hárman más-más embertől vannak. Sógornőm például 34 hetesen nem jött el a sógorom esküvőjére,mert ő terhes. Érdekes család...
Egyébként egyre jobban kezdek lenyugodni és ahogy gondolkodom nem értem az egészet.
Mi értelme volt neki ezt kiírni? Most keménynek érzi magát,hogy most aztán jól megmondta nekünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!