Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek hagyjam szó nélkül?

Szerintetek hagyjam szó nélkül?

Figyelt kérdés
Sógornőm kiírja facebook oldalára: "ennyit a családról... :(" Én írok neki üzenetet,hogy Mi a probléma? Ha gondolja,akkor szívesen meghallgatom. Válasz nem érkezett pedig fent van képeket posztolgat stb. Így első felindulásból gondoltam megírom neki,ami jön, másodikra kikérem kívülálló véleményét. 6 hete szült és mindenért hisztizik, mindenki sajnálja. Most például az a baja,hogy még nem látogattuk meg,de ő is jól tudja,hogy nem jókedvünkben. Párom messze dolgozik szombat este jön, hétfőn hajnalban megy. 30 hetes kismama vagyok,még velem sem tudott eljönni 1orvosi vizsgálatra sem,mert szabira sem engedik el. Kicsit azért sajnálom,mert az apja egyszer sem hívta fel,de különben is,ha baja van,akkor miért így kell elintézni,hogy kiírja nyilvánosan? Természetesen azt sem tőle tudjuk,hogy rosszul esik neki,hogy még nem voltunk,hanem anyósomtól. Kicsit elegem van,hogy a gyereknek sem nagyon vásároltak,hanem sírt egyet valahol és egyik mama kiságyat vett, a másik ruhákat 68.-as méretig. Egyébként is szülőknél laknak,ahol 1 forintot nem kell letenni az asztalra. Ha a szívemre hallgatok megírom neki,hogy ha gondja van velünk,akkor ne nyilvánosan intézze mindenki szeme láttára. Ha pedig nem velünk van a gondja,akkor is igazán megtisztelhetne annyira,hogy vakkant,hogy bocsi,de nem akarom elmondani. Mert igaz,hogy még látogattuk meg őket,de én rendszeresen keresem őket üzenetben vagy telefonon és ez jóval több,mint amennyit a saját apja tesz. Ha az eszemre hallgatok egyszerűen tovább lépek, ha a párom hazajön majd kipanaszkodom magam neki.

2015. júl. 9. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

De te miért nem mentél még el meglátogatni? Veszélyeztetett terhes vagy?

30 hetesen még nem durva egy utazás és 100 km meg kb. másfél óra út, esetleg aludhatsz is anyóséknál vagy szüleidnél aztán másnap vissza.

Sőt hat hete még csak 24 hetes voltál, még könnyebben mozogtál. Én elmentem volna kb. második héten, h minél hamarabb meglegyen a látogatás, mert minél kisebb a has annál könnyebb.

Nekem az az érzésem, hogy nem is akarja egyikőtök se meglátogatni. Nálunk a testvérek már második nap jöttek a kórházba látogatni. Ha 24 hetesen elmentél volna és megnézed a babát a kórházban, kb. fél órát kellett volna rászánni, nem egy megerőltető dolog, ráadásul tanulságos is lett volna, hisz hamarosan te is szülsz.

2015. júl. 9. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Ja és fontos kérdés még,h a babaruhákat meg egyebeket meg fogjátok tőlük kapni? Mert ha a látogatást se tudjátok megoldani, akkor ne csodálkozzatok ha ők se tudják megoldani hogy eljuttassák hozzátok a kinőtt dolgokat.
2015. júl. 9. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Számomra a szövegből úgy tűnt, hogy egy városban laktok, mert nem a 100 km-es távolságot írtad kifogásnak, hanem azt, hogy csak hétvégén jár haza a férjed. Mindegy, a lényegen nem változtat, magasról tesz a testvérére és annak a gyerekére. Majd gondolj vissza erre a kérdésre, ha több gyereked lesz. Gondolkozz majd el, hogy milyen testvéri kapcsolatot kívánsz nekik és mire tanítod őket.
2015. júl. 9. 16:04
 14/16 A kérdező kommentje:

Nektek is köszönöm a válaszokat! :) Gondolom nem én lennék a lényeg a látogatásnál,hanem a párom, vagyis a testvére. Egyébként mikor megszületett a baba, telefonon beszéltünk a sógornőmmel,hogy mikor lehet menni őket meglátogatni. Azt mondta,hogy megerősödnek és utána. Nekünk ez a megerősödés azt a 6 hét gyermekágyas időszakot jelenti. Tehát mi egyébként is mostanságra terveztük a látogatót. Nekünk nem fognak kelleni a ruhák,mert 1,nekik fiuk van, nekünk kislányunk lesz

2, mi már bőven túlvásároltuk magunkat

3, képeken,amiket feltölt látom milyen ruhákban van a baba. Nekünk amúgy sem kéne anyósom által turkált agyon mosott, nyúlt ruhácskák.

Egyébként,aki írt a testvérekről. Nekem tuti jó testvérem van, pedig ellentétei vagyunk egymásnak, mégis egymás legjobb barátnői vagyunk. :)

Nem tudom mitől alakul ez ki, lehet az a gond,hogy a páromék hárman vannak tesók és mind a hárman más-más embertől vannak. Sógornőm például 34 hetesen nem jött el a sógorom esküvőjére,mert ő terhes. Érdekes család...

2015. júl. 9. 16:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Egyébként egyre jobban kezdek lenyugodni és ahogy gondolkodom nem értem az egészet.

Mi értelme volt neki ezt kiírni? Most keménynek érzi magát,hogy most aztán jól megmondta nekünk?

2015. júl. 9. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Ehhez nem is kell,h különböző szülők legyenek. Mi hárman vagyunk testvérek, a kapcsolatom velük a nullához közelít. Szerintem egyébként ne húzd fel magad a kiírásán. Nekem például alapból unszimpatikus mikor az emberek ilyen semmitmondó dolgot posztolnak. Persze rögtön csomóan írnak,h "jaj, mi a baj ??" És mi a válasz általában? "priviben megírom"... Ennek tényleg sok értelme van még pár száz embernek látni ...
2015. júl. 9. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!