Szerintetek hagyjam szó nélkül?
Azt irod, hogy ferjed nem tud veled elmenni orvoshoz, mert nem kap szabit.
Ez hogy jon ide?
egyebkent az orvos hetkoznap rendel, de ti az elmult masfel honapban akarmelyik vasarnap elmehettetek volna megnezni a picit.
Tokmindegy, hogy milyen a sogornod, hogy kivel mit vasaroltat maganak, stb. Most a babarol van szo, hogy sem az apja, sem a sogora, sem a sogornoje nem kivancsi ra.
Hát én tuti nem válaszolgatnék ilyenre üzenőfalon. Akkor lemész az ő szintjére. Szerintem gáz ilyeneket kiírni úgy, hogy mindenki látja.
Az okés, hogy priviben írtál neki. Majd csak reagál. Ha nem, akkor te is gondolhatod, hogy na ennyit rólad :)
Írd meg neki, hogy ne szidja a családot nyilvánosan, ha valami baja van, előbb szóljon személyesen.
Ha nem reagál, akkor tiltsd le az FB-n.
Köszönöm az építő véleményeket. Mindenkinek ment a zöld kezecske,mivel ez nem az a kérdés,ahol lepontozom az olyat,aki számomra nem tetsző választ ad.
Azért írtam,hogy a párom még 1 vizsgálaton sem volt velem,hogy még a saját gyerekét sem látta,nem hogy másét. Lehet mondani,hogy kifogás, de messze lakunk egymástól, tömegközlekedést kellene igénybe vennünk, vasárnap meg 2 busz megy vidékre. Egyébként is az az 1 pihenő nap olyan,hogy a páromat készítem vissza, mosok, főzök neki a jövő hétre és örülünk,ha akad ebéd után 1-2 óra,amikor is összebújhatunk és megnézhetünk egy filmet, vagy elsétálunk fagyizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!