Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A noverem es az unokatesom kitalalta hogy en a masik unoka tesommal lefekudtem.... Anyukam ezt el is hiszi. Azt Mondtak anyanak h uncsim felkapcsolta rank a villanyt mikozbe en a masik uncsimmal izeltem.. nem tudom hogyan bebizonyitani.... Mit tegyek?? 15eves vagyok
2015. júl. 8. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
semmit közlöd, hogy ha nem hisz neked akkor kár erről beszélgetni, mert innentől neked nincs több mondanivalód sem az uncsitesóhoz,sem a nővéredhez, sem pedig hozzá amiért képes ezt rólad elhinni. Szimplán közlöd a tényt, hogy az egész hazugság és ha anyukád ezt nem hiszi el akkor legalább nyilvánvaló hogy miként lát téged és ebben az esetben nem kérsz a szeretetéből.
2015. júl. 8. 14:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt megtettem. De nagyon rosszul esik amit ossze hazudtak. Sose nyulnek uncsimhoz. Hat a testverem
2015. júl. 8. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Unatkozó tinik. Az még nem volna gond. De az édesanyád már cikibb, ha ilyesmit el is hisz. Nem egy IQ bajnok család lehettek.
2015. júl. 8. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
érdemes lenne elmenni az iskolapszichologushoz vagy ilyesmihez. a tévhittel ellentétben a pszichologushoz nem a hülyék mennek hanem azok, akik nem tudják hogyan kell kezelni a hülyéket...
2015. júl. 8. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem szard le őket. anyukádnak mondd meg, hogy csalódtál benne. a nővéred és az unokatesód meg szard le.

egyébként azt, akivel állítják, hogy együtt voltál, ő mit mond? nem lényegtelen az sem

de igazából ne csinálj semmit, higyjenek amit akarnak

2015. júl. 8. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Az akivel állítják h voltam elmondta h nm igaz. de aki allitja csak mondja h igaz h lefekudtunk meg ilyenek. Idegesit mert nehogymar egyesekszerint olyat tegyek ami nem igaz!!
2015. júl. 8. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ha még szūz vagy, akkor nincs gond.Elmehetsz anyuddal orvoshoz, h bebizonyítsd, de akkor kérném anyum h keményen büntesse meg tesóm, mert ilyen hazugsággal vádol. Elmenne a kedve egy életre..

Ha már nem vagy szūz, akkor tuti h a tesóm szemébe mondanám, de tök nyugodt hangon, hogy egy aljas hazug ember, és nem érted, h mit tettél ellene, h ezt érdemled. Innentõl kezdve levegõnek nézném. Anyumnak is mondanám h nagyon csalódtam benne. Persze megértem h két malom közt örlõdik, h vajon melyik lánya hazudik, de csalódtál hogy ilyet elképzel rólad.

2015. júl. 8. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

és ha análisan történt?

az 1 még nem látszik csak ha 50-szer történt

2015. júl. 8. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
hányszor nem volt?
2015. júl. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!