Én vagyok a család szégyene?
Figyelt kérdés
Három testvérem van, két nővérem és egy öcsém, a az egyik nővérem most érettségizett, a másik a kereskedelmi technikust csinálja, míg az öcsém most kezdte a hatosztályos gimnáziumot. Én szakmunkás iskolába járok, mint CNC esztergályos. Az unokabátyám, apa húgának a fia rendszeresen piszkál, megjegyzéseket tesz rám. Mindig a testvéreimmel és önmagával példálózik, hogy ő nem járna szakmunkás iskolába, ő nem lenne a családja szégyene.2015. jún. 20. 20:25
21/24 anonim válasza:
Figyi, mondok valamit. Én jelenleg egyetemi adjunktus vagyok, PhD fokoztaom van, elég sok nemzetközi lapban publikált tudományos cikket írtam. A fizetésem jelenleg nem éri el a 150ezer forintot. Te CNC esztergályosként legalább a dupláját fogod keresni. Többször gondolkoztam már azon, hogy pályát tévesztettem...
22/24 gago77 válasza:
Idegenforgalmi szakon elhesalni anoglból? Hát rommá röhögném magam a csávón.. :D
23/24 gago77 válasza:
bocsi.. angolból.. annyita röhögtem, h elütöttem! Kilóra meg fogod venni a kiscsávót, ne aggódj.. Majd akkor legyen nagy a pofája!!
24/24 anonim válasza:
Nagybátyádat röhögd ki nyugodtan,mert turisztikán ez tényleg röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!