Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan lehetne megszabadulni...

Hogyan lehetne megszabadulni tőle nagyon gyorsan?

Figyelt kérdés

Az a problémám nemtudom mihez kezdjek vagy hol induljak el.

Van egy bátyám aki novemberbe kijött a börtönből, azóta meglopnak minket fenyeget h megüt vagy megöl rágalmaz hasonlók.

Ugye én babát várok mint egyedüláló anyuka védem a gyerekem a fennáló veszélyektől próbálok mindent megtenni érte és olyan környezetet biztositani számára ami az alap lenne a babának.

NEmrégen takaritottam a szekrényt és undorito dolgokat találtam benne amiket őkhagytak ott szana szét...

Kifestve nincs addig nemtudok beforgatni semmit de tulzsufolt a ház is egy pici számára és ami megy már borzasztó. Én 2 hét mulva vizsgázok azután megszünik a tanulói jogviszonyom ezért nemszámithatok sok pényre h nekiálljak az életnek nem terveztem a babát szerettemvolna még tanulni és dolgozni de nem öltem volna meg őt, akkor pedig még volt párom aki azthittem majd támogat. a bátyám aki emfenyegetett nincs ide bejelentve ésmost édesanyám zaklatja a munkahején ahova nemis mehetne hogy az 5 gyerekét hiozza ki az intézetből akik szintén zavarnának szeretnk pihenni és nyugalomba lenni akár itt akár máshol. Azt szeretném megtudni milyen módon szabadulhatok meg a bátyámtól hogy megadhassam a picinek a nyugalmat és ha mód van rá ilyen esetben hova mehetnék el én. Remélem érthetően irtam nagyon kivagyok borulva aki tud segiteni normális válasz nekemés elmagyarázni annak megköszönném.

2015. jún. 10. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

9, 10: tényleg az a marha nagy vétek, hogy a kérdező nem ölette meg a gyerekét? Az teljesen oké, hogy egy agresszív állat bűnöző védtelen nőket terrorizál? Le kell oltani a kérdezőt, mert szeretne ettől megszabadulni?

Kérdező, menj a rendőrségre, bíróságra, és biztasd édesanyádat is, ha vonakodna tőle, nem kell, nem szabad ezt eltűrnötök.

2015. jún. 10. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk nem értem, minek kell gyerek, ha magadat se tudod önállóan eltartani
2015. jún. 10. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű család.És most bővül is..

Nem sértésképpen,komolyan :

Szerinted mi lesz a gyerekeddel ilyen körülmények mellett?Gondolod,hogy nem viszi el a gyámügy a börtöntöltelék,problémás bünőző családod köréből ,ahol kitudja hányan éltek egy rakáson ?

Ha valamilyen csoda folytán nem :Miből fogod etetni,felnevelni tisztességesen? Hová mehetnél el ? Oda ,ahová más tisztességes,dolgozó emberek is elmennek,albérletbe.

Nem szülni kéne és sikongatni a fókuszban ,hogy nincs mit enni a gyereknek,hanem dolgozni! Tudod mennyi ember az,akinek alig marad mert az ilyeneket ők tartják el,akiknek derogálni dolgozni és 18 évesen inkább potyogtatnak gyereket,mert annyira aranyos..

harmadrészt meg,mégis milyen emebr lesz,az ilyen családból származó gyerekekből ? Ugyanolyan semmirekellő alja bünőző vagy munkakerülő.

Ezért brutális lepontozást fogok kapni,de nem érdekel,miért kéne akárkinek segíteni rajtad ? Mások hosszú évekig várnak a gyerekkel,te meg csak úgy szülsz egyet mert ahhoz van kedved,és tartod a markod,hogy valaki segítsen!

Az ilyen gyerekeket egyszerűen bűn a "családnál" hagyni,nem is tudom ,hogy tehetik meg szerencsétlennel! Tisztességes szülők gyerekeként talán hasznos tagja lenne majd a társadalomnak .

2015. jún. 10. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Na ez is egy szép magyar család :(

Én az egész történetben a születendő babát sajnálom ... :(

2015. jún. 11. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Emberek; szégyen .

Az, hogy mi lesz a gyerekből, az a mi közös felelősségünk.

Emberek vagyunk, társadalomban, közösségben élünk. Különbözően, ki így, ki úgy. Akinek többje van, megosztja a többiekkel.

Kinek jószándékból van többje, kinek önteltségből, a mások iránti lenézésből. Mást nem oszthat senki, mint amije van, igaz?

Kérdező; szerintem az állami szerveken kívül keresd meg a környékbeli templom vagy egyház valakijét. Szerintem szívesen segítenek, akkor is, ha nem vagy vallásos, hívő.

DE csak akkor tudnak segíteni, ha tudják,hogy segítségre van szükséged. Kérni kell -először legalábbis- ,hogy segítsenek.

2015. jún. 21. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!