Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan lehetne megszabadulni...

Hogyan lehetne megszabadulni tőle nagyon gyorsan?

Figyelt kérdés

Az a problémám nemtudom mihez kezdjek vagy hol induljak el.

Van egy bátyám aki novemberbe kijött a börtönből, azóta meglopnak minket fenyeget h megüt vagy megöl rágalmaz hasonlók.

Ugye én babát várok mint egyedüláló anyuka védem a gyerekem a fennáló veszélyektől próbálok mindent megtenni érte és olyan környezetet biztositani számára ami az alap lenne a babának.

NEmrégen takaritottam a szekrényt és undorito dolgokat találtam benne amiket őkhagytak ott szana szét...

Kifestve nincs addig nemtudok beforgatni semmit de tulzsufolt a ház is egy pici számára és ami megy már borzasztó. Én 2 hét mulva vizsgázok azután megszünik a tanulói jogviszonyom ezért nemszámithatok sok pényre h nekiálljak az életnek nem terveztem a babát szerettemvolna még tanulni és dolgozni de nem öltem volna meg őt, akkor pedig még volt párom aki azthittem majd támogat. a bátyám aki emfenyegetett nincs ide bejelentve ésmost édesanyám zaklatja a munkahején ahova nemis mehetne hogy az 5 gyerekét hiozza ki az intézetből akik szintén zavarnának szeretnk pihenni és nyugalomba lenni akár itt akár máshol. Azt szeretném megtudni milyen módon szabadulhatok meg a bátyámtól hogy megadhassam a picinek a nyugalmat és ha mód van rá ilyen esetben hova mehetnék el én. Remélem érthetően irtam nagyon kivagyok borulva aki tud segiteni normális válasz nekemés elmagyarázni annak megköszönném.

2015. jún. 10. 18:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azabaj olyan szinten nem iskolázott, hogy valoszinű csak ennyi telik ki és mivel még felvan függesztve nemütne meg de a fenyegetést pedig nemtudom felvenni mert pont az ő családjaloptákel 2 telefonom is egy év alatt egy rakás holminkal ruhánkal és enni valónkal együtt...
2015. jún. 10. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Számomra furcsa, hogy egy egyetemista ennyi helyesírási hibát vét.

Szerintem trollkodsz.

Ha nem, akkor költözz albérletbe.

2015. jún. 10. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad le érthetően, de amit kihámoztam belőle, az alapján anyaotthon.

Bevételed nincs, ahogy elnézem a családi háttér is katasztrófa.

Mondjuk az, hogy nemsokára anya leszel, de 5 gyereket inkább a nevelőintézetben hagynál, nehogy zavarjanak a seggvakarásban...hát, nem minősíteném.

2015. jún. 10. 18:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A szülők nem állhattak a helyzet magaslatán, ha két ilyen pallérozott elmét sikerült felnevelniük...
2015. jún. 10. 18:38
 5/15 A kérdező kommentje:

1Technikumba járok

2 nem a gyerekek zavarnának hanem a családjuk akik fenyegetnek engem.

3nálam a pihenés = a takaritással és a munkával 6évig jártam 11 éveskoromtól feketén dolgozni nyaranta ugyhogy tudom mi a munka

katasztrofa a családi helyzet de az anyaothonért is fizetni kell sajnos van ismerősöm aki elmondta a feltételeket és az a 2. uticélm mivel holnap lesz gyámügyes aki segithet nekem ebben nem tehetek semmit.

A 2. kérdésemre pedig nemkaptam választ, hogy őt hogy rakhatnám ki ilyen esetben.

2015. jún. 10. 18:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Különben a nagybátyámrol avn szo és csak édesanyám nevel egyedül. IRtam hogy normális választ szeretnék nem a helyesirásommal akartam hogy foglalkozzatok.
2015. jún. 10. 18:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A lényeget nem tudtuk meg, hogy kié a ház.
2015. jún. 10. 18:50
 8/15 anonim ***** válasza:

Az nem világos számomra, hogy van-e tulajdonjoga a nagybátyádnak a házatokban. Ha nincs, ki kell tenni, a zaklatásért, fenyegetésért feljelentést lehet tenni a rendőrségen, és távoltartási végzést kérni a bíróságon. Onnantól az első nyikkanásért visszavágják a sittre, ha feltételesen szabadult.

Ez könyörtelennek tűnik, de az, hogy egy bűnöző fenyeget két nőt, még rosszabb, minden törvényes eszközt használjatok fel a védelmetekre, a nyugalmatokért.

2015. jún. 10. 18:50
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Tied a lakás? Gondolom nem. Akkor mégis mire föl akarnád te megmondani, hogy ki lakhat ott meg ki nem. Nem tudtad elvetetni az embriót, inkább megszülsz egy szerencsétlen gyereket a büdös nagy semmire. Jajj tényleg de csodás élete lesz, lesz egy csupasz seggű anyja, apja nem is lesz, majd mehet ő is állami gondozásba, az lesz aztán csak az álmom élet. Inkább add örökbe szerencsétlent, had legyen jó élete.
2015. jún. 10. 18:53
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Gondolkodnod kellett volna, mielőtt megtartod a gyereket! Ha nem voltatok házasok, akkor hogy gondoltad, hogy majd az apja eltart téged és a gyereket is? Az abortusz lett volna a legjobb megoldás a babának. Nem pártolom az örökbe adást, de neked az lenne a legjobb megoldás. A lakásról pedig csak anyukád rendelkezhet.
2015. jún. 10. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!