Elköltözök itthonrol?!
Figyelt kérdés
14 3ves lány vagyok ès a mamámmal èlek nagyon sokat veszekszünk nagyon rossz termèszete van! Van egy nagybátyám ès neki egy felesège nagyon szeretnek engem van 2 gyerekük egy lány s egy fiu 4 ès 5 èvesek engem is a saját gyereküknek tekintenek oda költözök náluk! Szo nèlkül itt hagykk csapot papot! Nem lessz ebbol baj? Mármint ha rendesen járok iskolába a hatoságnak ebbe semmi köze?2015. máj. 14. 11:39
11/13 kovpet válasza:
"èn elköltözök holnap"
A rendőrök meg visszavisznek holnap után és ha nem ők szólnak nekik, akkor megvádolják őket emberrablással... Nem játék ez.
12/13 anonim válasza:
Egyik válaszoló vagyok. :D Arra nem emlékszem hányadik, de akinek szintén szörnyű a nagyanyja. XD Na elköltöztél? Végül mi lett veled?
13/13 A kérdező kommentje:
Igen elköltöztem, egy napra :D kár volt a pakolás :D mert mondta a nagyim hogy jöjjek vissza stb.. Azota ugymond "megjavult" aminek nagyon örülök biztos ráijesztettem szegènyre :DD
2015. máj. 16. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!