Elköltözök itthonrol?!
Figyelt kérdés
14 3ves lány vagyok ès a mamámmal èlek nagyon sokat veszekszünk nagyon rossz termèszete van! Van egy nagybátyám ès neki egy felesège nagyon szeretnek engem van 2 gyerekük egy lány s egy fiu 4 ès 5 èvesek engem is a saját gyereküknek tekintenek oda költözök náluk! Szo nèlkül itt hagykk csapot papot! Nem lessz ebbol baj? Mármint ha rendesen járok iskolába a hatoságnak ebbe semmi köze?2015. máj. 14. 11:39
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi 14 èves lany vagyok
2015. máj. 14. 11:39
2/13 A kérdező kommentje:
Nem 143
2015. máj. 14. 11:43
3/13 anonim válasza:
lehet, hogy a mama csak jót akar neked és mint tapasztalt öreg csóka ő jobban látja azokat a dolgokat amiket te 14 évesen még nem és zokon veszel tőle .
Ha a szívén viseli a sorsodat akkor bizony ám, hogy a hatóság léphet .
4/13 anonim válasza:
Ha nem szúród ide, hogy "nem 143", akkor elgondolkoztam volna, hogy mennyi idős a mamád XDDD
na jó, csak vicc volt :D
Először is a nagybátyáddal kéne ezt megbeszélni. Lehet, hogy szeret, sőt a gyerekeként, de ez felborítana egy családot ott. Nem így működik ez. Főleg nem 14 évesen.
Beszéld meg vele.
Ne legyél ilyen buta kislány.
6/13 kovpet válasza:
Gyerekükként szeretni valakit egy dolog. Tíz évig etetni meg ruházni a másik két gyerek rovására meg egy másik. Ha nincs nagy baj, akkor maradj, ahol vagy. Ha van, akkor meg a gyámügyhöz kell fordulnod.
7/13 anonim válasza:
Jaj, te lány. Az én nagyanyámnak is szörnyű a természete, most még rá vagyok kényszerülve, hogy együtt éljem vele, de amint lehet megyek. Pont ma reggel szakadt nálam el a cérna, mikor elkezdett velem ordibálni, hogy egy semmirekellő vagyok mert lekéstem a buszt. -_- Elegem lett, a nyugodt természetemmel kb. úgy letoltam, hogy a szomszédok is hallották. XD Egyszerűen nem tudja megérteni, hogy nem az ő dolga mit csinálok. A jegyeim jók, a gyakorlati tárgyak pedig kitűnőek, csak a tesivel van baj (önhibámon kívül). Emiatt vagyok már depi vagy 3 napja, de ő szerinte egy ilyen idősnek mint én még nem lehetnek gondjai és ez csak kislányos hisztéria. Azt hozzátenném, hogy precízen megalkotott jövőképpel rendelkezem (tudom, hogy azért nem jön minden össze, de na) és ha ez veszélyeztetve van nagyon el tudok szontyolodni, néha már betegségig fajul a dolog, de ha nagyanyámnak nem jön be valami (Pl. a másik utcából az Ilonka néni nem hozza át a beígért spenótot (mert elverte a jég) akkor kitör a 3. világháború és megy a mocskolódás ezerrel (szegény mi T.T)) akkor vége a világnak és meg kell hallgatnunk a hatalmas problémáját ami nagyobb a globális felmelegedésnél is... Én megértelek, hidd el. De a nagybátyád el tudna tartani téged, lenne ott hely számodra?
8/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy lenne! Nem olyanok akik nemtudják honnan szerezzenek kajat! Mint mondtam saját gyerekükkènt azaz mindenben ès ők is mondták hogy nem lennèk teher mert megkèrdeztem
2015. máj. 14. 20:43
9/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Ebben az esetben is gondolt azért meg. Ne légy tolakodó, de ha azt mondják menni fog, van hely és el tudnak tartani akkor próbáld meg. De a nagyid hagyni fogja?
10/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom de nem birom vele tovább èn elköltözök holnap
2015. máj. 14. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!