Mit tennétek, hogyha tudnátok, ha kitudódna az a dolog amit tudtok akkor szörnyű dolog történne?
Nézd a férjét, nem szereti, a gyerekére ránézni se bír, de a pénz miatt velük marad, akkor lelkiismerete talán még akad valamennyi és az okozza a depressziót.
Váljon el, kezdjen önálló életet, gyereket meg hadd nevelje a férj,aki szereti, legyen anyuka a kéthetente hétvégés szülő.
Nem csak saját magát gyötri, hanem a gyereke meg férje életét is tönkreteszi és még a szeretőjét is bajba sodorja, mert a pénz lebeg a szemei előtt. Nem tudom egy pillanatig se sajnálni.
Te túl elfogult vagy kérdező, azért itt bizony egy szemét megcsalás, szeretőtartás folyik, ebben a helyzetben azért úgy gondolom a barátnődet sajnálni eléggé túlzás.
Az, hogy a férj agresszív, meg gyerek van azok csak kifogások, remélem ezzel te is tisztában vagy.
Gyerek csak kifogás, ha igazán szeretné, hagyná hogy a mentálisan stabil szülő nevelje aki biztos hátteret tud neki biztosítani.
Ha öngyilkos hajlamai vannak akkor kímélje meg a gyerekét attól h végig kelljen néznie a kísérleteket....
Sajnos a feleség a ludas az egészben (igen, nőként a nőt fogom hibáztatni).
Nem gondolom úgy a leirásodból hogy a férj hibázott is volna valahol, épp ellenkezőleg, minden anyagi jószágot a s**ge alá tesz, és ahogy irtad, szereti !!!!
A legtöbb házasság a szerelmen bukik el, könyörgöm(legalábbis a legtöbb gyk-s válaszokból ezt következtetem ki).
Az meg hogy havi szinten vesz neki egy virágot, szerintem nagyon rendben van. Van aki még ennyit sem kap !!!
Nem egy csokor virágtól fogunk valakit szeretni, DE kedveskedés szempontjából jó.
Az meg hogy a drága feleség(anyuci) nem hajlandó kezeltetni magát, hanem inkább menekül egy 20-as palihoz... a megcsalás semmilyen helyzteben nem bocsátható meg, ne fogd kedves kérdező te sem a drága asszonykára !!!!!
Ha pedig nem boldog a saját házasságában, el lehet válni, mint mindenki más.
Ja, hogy akkor ugrik az anyagi jólét... Sajnálom.
Ilyen az élet ;) !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!