Mit tennétek, hogyha tudnátok, ha kitudódna az a dolog amit tudtok akkor szörnyű dolog történne?
Szerintem meg inkább csak a barátnőd játszadozik. Ő sem gondolhatja komolyan, hogy egy tudomisén 19 éves gyerek majd biztos talaj lesz a csonka családnak.
Ahogy írták már, lehet a vagyont felezni, lehet rokont magam mellé kérni és úgy elköltözni, szóval vannak megoldások.
Évek óta pszichiáterhez jár? Akkor évek óta ennyire rossz neki a kapcsolatban? Meg, hogy depressziós? Azért mert elhidegült a férjétől? Én ezt nem veszem be.
Elmondanám neki, hogy aggódom értem.
És sajnos előbb-utóbb minden kiderül. Főleg, ha náluk dolgozik a fiú.
Mondjuk a fiúért is aggódnék, hogy szétveri a férj, ha kiderül.
Talán az lenne a legjobb, ha elmenne onnan máshova dolgozni.
A nő meg döntse el mit akar. Szabadságot és kevesebb pénzt. Vagy sok pénzt, de akkor a férjével marad és nem kalandozik.
A barátnődnek a gyógyulásával kéne foglalkoznia, nem pedig pasizni. Ez csak ront a helyzeten.
Sajnos ezt nem fogod tudni megértetni vele. Volt már hasonló ismerősöm. Nem hallgatott senkire sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!