A párom (gyermekem apja) testvérei miért nem kezdeményeznek beszélgetést, telon v neten nem jelölnek be facen, stb?
átlagos kapcsolatom van párom szüleivel, testvéreivel, ismerem őket ha együtt vagyunk beszélgetünk, de semmi különös, barátok azért nem lettünk. messze laknak találkozások alig.
többször jeleztem hogy a facen vannak babaképek és többet tudnánk beszélgetni is ott, mint kb 2 havonta telefonon.(párommal habár sűrűn tartanak kontaktot) egyszerűen mintha nem érdekelném őket, sem a baba, mintha valami családba került idegenek lennénk. anyós aranyos, de ő nem netezik állítólag.
most úgy illene hogy én jelentkezzek, írogassak rájuk, hogy a "kegyeikbe " férkőzzek?
vagy mire véljem ezt?
kezdem úgy érezni a gyerek nem fogja ismerni a saját rokonait.
kicsit fáj hogy ennyire semmibe veszik, de amíg nm neki fáj, addig túl teszem magam rajta.
Nem olvasgattam végig a kommenteket, gondolom, már más is írta, de hátha nem...
Amikor egy csoport beszélget és te megjelensz, ki köszön először? Te csöppentél be a társaságukba, neked illik köszönni. Ergo te csöppentél be a családba, neked illik fészen bejelölni őket. Nekem meg se fordulna a fejemben, hogy arra várjak, hogy bejelöljenek!
Attól még, hogy a gyermeked számodra a világnál is fontosabb, nekik nem valószínű. Nincs ezzel baj. Én is szeretem a sógornőm gyerekeit, de van más dolgom is, mint facebookon majomkodjak és lájkolgassak, kommentelgessek a képek alá, hogy "hű, de cuki", "egyem a kis hurkáját". Ez a műmájer körberajongás hiányzik? Szerintem bőven elegendő érdeklődést mutatnak felétek. Mindenkinek megvan a maga élete. Én különösen rühellem, hogy amikor skype-on felhívjuk a párom tesóját, akkor semmi másról nincs szó, csak arról, hogy Béluska és Gizike ilyen, meg olyan ügyes és ezt meg azt csinálta és blablabla, de arról a 2 órás dicsekvő bemutató alatt egy rohadt mondat nem esik, hogy mi hogy érezzük magunkat, mi van velünk... Hagyjad élni a másikat. Ha nagyon akarod, akkor jelöld be őket te facebook-on, de te a család "új" tagjaként ne várd el tőlük, hogy ők kezdeményezzenek.
(ja és az mi, hogy kértél tőlük facebook elérhetőséget?? név alapján megtalálnád, ha akarnád. Ez elég nevetséges kifogás volt...)
Nem illene, az illene, ha leszállnál végre róluk!
Nem ofogd fel, hogy ők nem akarnak tőletek semmit? Mit erőszakoskodsz?
Én amúgy rövid rávon elhajtom az ilyen embereket a vérbe... ha nem fogja fel, hogy zavar a nyomulása, valahogy a tudomására kell hozni.
Tipikus, hulye anyuka vagy, aki a facen oszt meg kb. 5000 kepet naponta (rohadt idegesito mindenki szamara, csak nem mondjak a szemedbe)es a likok szamara a szeretet kifejezeset jelentik. Uhh, csak ezt a szintet ne ussem majd meg.
Csinalod itt a hisztit , mert nincs korbe nyalva 360°-ban a feneked , es a gyerekkel egyutt nem te vagy a kozeppontban. Ez gaz, nagyon....
Szerintem csak szimplán TE jelőld be őket ismerősnek, és ha akarnak, akkor majd visszajelölnek, és ha akarják, akkor lájkolják a babád képeit.
Valaki írta előttem is, hogyha belecsöppensz egy új társaságba, akkor neked kell alkalmazkodni, kezdeményezni, megtenni az első köröket, ha be szeretnél illeszkedni.
Nekem is rengeteg rokon, barát van fenn a fácsen, de aki mindennap/minden másnap őj babaképeket tesz fel, és a fécsén éli az életét, azt letiltom, mert idegesít. Nyilván 2-3 hetente 1-2 babakép teljesen ok.
Persze, ha sértődékeny vagy, akkor lehet otthon is duzzogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!